lincos.ro

S-a dezvoltat tot mai mult si continua sa se dezvolte sectorul online, partea de e-commerce. Orice business trebuie sa constientizeze in momentul de fata importanta online-ului atat pentru promovare a produselor si serviciilor, cat si pentru vizibilitate si notorietate a brandului. Despre importanta promovarii prin online cu alta ocazie, acum vreau sa va vorbesc despre un ajutor de nadejde pe care il poate gasi usor orice atelier de reparatii auto.

Cu totii stim cat de importanta este intretinerea unei masini, cu totii stim ca fara intretinere corespunzatoare autoturismul cedeaza mult mai rapid. Ajungem astfel sa apelam la mecanici autorizati, la service-uri specializate, pentru revizii periodice ori pentru reparatii pe care nu le putem face pe cont propriu. Cand ai ajuns intr-un service insa, trebuie ca acesta sa fie bine dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. Intra aici in ecuatie o gama variata de produse oferite online – dupa cum am spus sectorul se dezvolta tot mai mult si pe piata romaneasca. Lincos este o solutie potrivita pe care o poate gasi orice mecanic sau service autorizat in ceea ce priveste sculele, instrumentele si echipamentele necesare, dotari obligatorii pentru ca misiunea reparatiilor auto sa fie indeplinita cu succes (am apelat pentru service-ul auto ce il detin la aparatura marca Lincos si sunt foarte multumit).

Periodic mai consult ofertele de pe site-ul Lincos, tot timpul exista ceva nou, promotii ori discounturi la diverse echipamente. Orice service ce se respecta trebuie sa fie dotat corespunzator, astfel de la acelasi Lincos am achizitionat un elevator, o masina de dejantat si echilibrat si un aparat de reglare a sistemului de directie. Navigand pe site am aflat ca Lincos are si dispozitiv de sablat – am avut o cerere de acest gen la un moment dat, curatarea caroseriei si sasiului unui autoturism de impuritati si puncte de sudura date gresit. Bine de stiut!

Online gasesti orice, dupa cum spuneam. In acest fel, colaborand cu Lincos, am reusit sa dotez atelierul de reparatii cu toate echipamentele necesare. De la aparate de diagnoza pana la surubelnite, de la scule pneumatice pana la elevatoare si compresoare ori echipamente pentru partea de vulcanizare auto, am gasit toate cele necesare. Si asta online, din cateva click-uri. Lincos a fost si usor de gasit, pentru ca este o companie cu filiale in 17 tari care ofera solutii pentru orice mecanic autorizat ori service auto specializat, fie in showroom, fie prin sistemul de comanda online. Simplu si usor am reusit sa-mi dotez atelierul cu toate echipamentele, prin urmare recomand Lincos!

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *