Dintotdeauna femeile au acordat o importanta deosebita atunci cand a venit vorba de aspectul bustului. Sanii reprezinta un simbol al feminitatii si al senzualitatii, iar din aceasta cauza, femeile isi doresc sa detina un bust cat mai frumos. Insa, din pacate, pielea sanilor isi pierde din elasticitate din cauza gravitatiei, a sarcinii, a alaptarii sau a fluctuatiilor de greutate- toate aceste lucruri pot afecta destul de mult fermitatea sanilor. Dar, pentru cele care isi doresc sa scape de astfel de probleme, ridicarea sanilor poate fi o solutie ideala.

Astfel, interventia de ridicare a sanilor este o procedura extrem de populara si eficienta care remodeleaza sanii cu scopul de a oferi un aspect cat mai tineresc sau atractiv. Procedura poate fi realizata in moduri diferite, in functie de preferintele si nevoile fiecarei paciente. In plus, ridicarea sanilor este o operatie estetica ce are o rata de succes extrem de ridicata si nu prezinta riscuri majore. Inainte de a se efectua o interventie chirgicala de acest gen, pacienta trebuie sa se consulte cu chirurgul plastician pentru a intelege optiunile, a se stabili obiectivele si pentru a descrie rezultatele realiste. Tot chirugul este cel care evalueaza sanii pacientei, verifica elasticitatea acestora si dezvolta un plan al interventiei.

Operatii estetice necesare

Cu toate acestea, operatiile estetice nu sunt facute doar pentru infrumusetare, ci pot ajuta persoanele ce au trecut printr-o trauma in sanatate. Asadar, exista femei care au suferit o interventie de mastectomie cu scopul de a trata o boala grava de san- cel mai adesea cancerul de san. Ei bine, aceasta interventie poate fi realizata in mai multe moduri: subcutanata, totala, modificata si mastectomie radicala. Cancerul de san este cel mai frecvent motiv care sta la baza acestei proceduri. Mastectomia devine o modalitate pe care femeile o aleg pentru a preveni sau a reduce drastic riscul de a dezvolta cancer. In general, aceasta procedura este simpla, sigura si lipsita de complicatii.

Reconstructie mamara

Dar, pentru ca traim in secolul progreselor medicale, mastectomia nu ar trebui sa dea nastere unui sentiment de sine scazut pentru paciente. Astfel, exista proceduri de reconstructie a sanilor, care se realizeaza dupa mastectomie, si care contribuie la imbunatatirea aspectului fizic- dar mai ales a celui psihic- a femeilor care si-au pierdut un san in urma cancerului sau a altor afectiuni. Procedura de reconstructie mamara poate imbunatati semnificativ imaginea si increderea de sine, determinand si o calitate de viata mult mai buna.

In acest sens, clinica Zetta este cea care promite o reconstructie mamara ideala, in urma careia sanul/ sanii vor avea un aspect relativ natural. De asemenea, clinica Zetta este unica pe piata de chirugie estetica din Romania, iar medicii care fac parte din echipa clinicii au un grad ridicat de specializare si doresc sa gaseasca solutii cat mai eficiente si mai bune pentru pacientii sai. Astfel, la clinica Zetta, pacientii pot beneficia de injectii cu botox si acid hialuronic, lifting facial, augmentari mamare, chirugie reconstructiva- cum ar fi replantarea segmentelor amputate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *