Mereu am fost atrasi de pacate si tot ce a fost interzis. La urma urmei daca un anumit lucru nu ar fi interzis si-ar pierde din farmec si nu ar mai fi ceva iesit din comun. Sunt totusi orase imprastiate in jurul lumii in care pacatele fac parte din viata de zi cu zi.

New Orleans, Louisiana

Daca dansul, mancarea buna, si bautura se afla pe lista lucrurilor care vor face sa te simti bine, atunci acesta este locul pentru tine. Acest oras faimos din Nordul Americii este un oras unde poti pacatui in voie. Orasul are o istorie bogata in pacate. Cu toate ca prostitutia este ilegala, istoria si realitatea pare a contrazice cu vehementa aceasta afirmatie.

Macau, China

Atractiile asamanatoare cu cele din Las Vegas, The Venetian, Wynn, si MGM iti ofera un loc cat se poate de bun pentru jocurile de noroc. Cultura portugheza si chineza este unul ce are foarte multe de oferit. Sunt organizate numeroase festivaluri si evenimente care par sa ignore legile de zi cu zi. Veniturile realizate in Maccau au depasit de in doi ani veniturile realizate de cei din Vegas. Aceasta destinatie are cel mai mare cazinou din lume, The Venetian Macau.

Moscova, Rusia

Tochkas ! Un cuvant care pune Moscova in lista oraselor pacatoase din jurul lumii. Moscova este o adevarata piata deschisa pentru prostituate. Singura problema este ca prostitutia este ilegala in Rusia dar cateva ruble in locuri potrivite pot face minuni. Combina acest lucru cu posbilitatea de a gusta vodka din locul sau originar si ai tot de ce ai nevoie.  In caz ca doresti sa te casatoresti, vei gasi locuri asemanatoare cu cele din Las Vegas unde te poti casatori pe loc fara prea multe complicatii si probleme. Totul e sa tii minte cu cine te-ai luat si ce ai facut.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *