Interesata ca de obicei despre tot ce se intampla in lumea modei, am inceput sa citesc tot felul de articole. Unele din ele m-au surprins, altele nu, important e ca imi place foarte mult sa fiu documentata cu privire la acest domeniu si sa fiu mereu la curent. Cautand prin articole, si citind tot felul de lucruri, unele mai bizare ca altele, sau mai bine zis unele mai interesante ca altele, am dat peste un articol foarte interesant. Un articol care pe mine una m-a pus putin pe ganduri, pentru ca e vorba de ceva inedit si nemaiintalnit. Iar mie una imi place tot ceea ce inseamna nou, chiar daca uneori elementul de noutate poate fi socant.

Si cum vorba multa e saracia omului, nu vreau sa ma mai lungesc si sa va spun la ce facea referire articolul respectiv.Era vorba de un articol conform caruia un designer britanic a transformat pantofii in telefoane mobile.

Acesta a integrat in pantofi vintage de firma telefoane mobile reciclate si a reusit astfel sa combine tehnologia cu moda si grija pentru mediu. Acest proiect a fost finantat de o companie britanică care oferă 260 de lire fiecarei persoane care isi recicleaza telefoanele vechi. Mai apoi, aparatele ajung la designerul Sean Miles care le transforma in pantofi care vorbesc. Designerul a explicat ca a vrut să realizeze ceva original, dar in acelasi timp sa aduca si oamenilor oamenilor zambete pe buze.

Potrivit Daily Mail, Sean Miles lucreaza acum la niste genti care vor avea integrat un telefon mobil in ele.

Interesant, nu? Voi ati folosi asa ceva? Petru cat timp sau de ce? Astept parerile voastre.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *