Se spune ca tot ceea ce este in exces dauneaza. Si asa este. Din postura unui barbat sa te lasi incantat de parfumul unei femei este parte din farmecul acesteia. Din postura unei femei sa folosesti parfum este parte din ritualul zilnic pe care il urmezi. Si inversul situatiei este la fel. Insa nu la fel de placut este cand parfumul abunda. Ce-i prea mult strica.

Cea mai frecventa gresala este cea de a folosi prea mult din cap pana-n picioare. Surprinzator sau nu exista un set de reguli si pentru modul in care folosesti parfumul. Iata ce trebuie sa eviti.

•In ideea de a fi senzuala, atragatoare gatul unei femei este adesea tinta. Il parfumezi insa chiar si o simpal pulverizare iti poate face mai mult rau. Asta pentru ca fie poti sa dezvolti alergii cand aplicat direct pe piele fie sporesti acneea acolo unde tenul este de asa natura.

•Nu tii cont de aroma lor. Parfumurile sunt pe categorii si in ceea ce priveste momentul zilei al trebui sa te ghidezi dupa un aer fresh pentru dimineata, pe timp de zi, unul floral sau fructat se accepta de asemenea in timp ce seara sa optezi pentru un parfum puternic.

•Dai mult ca sa tina mult. Aproape o obsesie pentru unele parfumul va rezista daca este facut sa reziste. Insa pe langa calitatea acestuia tine cont de zone ale pielii unde parfumul aplicat rezista mai mult, incheieturi, decolteu, dar si parul proaspat spalat.

•Parfum cumparat “dupa ureche”. La fel ca si cand optezi pentru un tratament ce nu ti s-a prescris in mod special pentru tine. Fiecare persoana are textura sa, este unic si pielea absoarbe un prafum insa va mirosi diferit de la persoana la persoana. Cel mai bine este sa il testezi pana cand sa il cumperi si sa il folosesti cu mandrie.

Pana la urma gusturile nu se discuta insa pastrand o limita vei impresiona cu parfumul ce ramane si in urma ta fara sa afectezi la propriu simtul olfacticv al celor din jur si al tau de asemenea.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *