Pentru a face un tort delicios In prima faza este un experiment. Urmeaza inevitabil degustarea si aici intr-o oarecare masura este o responsabilitate de job de invidiat. Pe acelasi principiu de a testa lucrurile s-au bazat si comisarii de la Garda Financiara intr-o misiune sub acoperire ce a incantat probabil mai mult decat s-ar fi asteptat.

Cum saloanele de masaj erotic au inflorit in ultima vreme acestea sunt inregistrate ca atare si au obligatia de a avea casa de marcat insa nu de decor ci pentru a elibera bon fiscal pentru fiecare serviciu oferit. Si cum pana sa se testeze se cere o proba sigura comisarii s-au vazut nevoiti sa testeze pe propria piele serviciile unor astfel de saloane. Da, saloane, caci misiunea a vizat mai toate unitatile de acest gen.

Desigur ca totul a fost sub acoperire, un masaj urmat de cursul firesc al platii. Si acolo unde nu se folosea casa de marcat sub nicio forma amenzile au fost pe masura. Fara insa sa rapeasca din bucuria unui masaj pentru cei care pe moment au trecut de cealalta linie a responsabilitatilor de serviciu.

Hilar sau nu curios este cum s-a facut selectia intre cei ce urmau sa actioneze sub acoperire dupa un masaj deosebit sau cel putin deocheat. Ca o precizare a cazului oficialii spun ca totul s-a mentinut la o limita a decentei si nu a fost decat un masaj de relaxare.

Si nu este un exemplu singular. Exista meserii cel putin ciudate care vizeaza necesarul de a testa un produs. Exista de exemplu persoane angajate special pentru a testa saltele, altii pentru a testa dulciurile si nu numai, de la pantofi la mancare si pana si a testa abilitatile angajatilor cu „clientul misterios”. Pana la urma tinand cont de oferirea cleintilor servicii de calitate se iau in vedere toate aspectele ce tin de respectivul segment- bucuria celor care ajung sa testeze produsele.

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *