Cu timpul invatam sa imbunatatim lucrurile si cu fiecare descoperire a cercetatorilor ajungem sa evoluam. Tehnologia surprinde la orice pas si daca asta inseamna sa ne adaptam la o viata noua si lucrurile din jurul nostru devin old fashion cum ar spune fashionistele. Unele vor disparea incet dar sigur si numai smartphone-ul este un bun exemplu in acest sens. Iata o lista a lucrurilor care in cel mult 5 ani vor disparea in favoarea unor alte si alte inventii:

  • GPS-ul. Il avem cu totii, ne ghideaza chiar si pe cele mai mici stradute, ne ajuta sa descoperim lumea oriunde am merge. Deja banal caci sunt atat de multe alte aplicatii care sa aduca o mai buna experienta poate. Obositul GPS in varianta sa clasica de aparat nu mai este atat de popular si deja s-a estimat o scadere de pana la 20 de procente cu fiecare an in care telefoanele inteligente, moderne ofera astfel de aplicatii. In urmatorii ani va fi din ce in ce mai drastic.
  • Internetul dial up. Este inca popular si spre exemplu in randul americanilor 65% sunt cei care se bazeaza pe acest stil. Insa in timp se va cunoaste din ce in ce mai mult nevoia de o mai mare viteza astfel ca internetul dial up va fi de poveste.
  • Banala cheie de masina. De ce o schimbare in acest sens? Pentru ca totul este tehnologizat si telefonele inteligente fac totul posibil, incluzand modul in care folosesti masina. Si nu numai de a o gasi in parcari insa si de a o porni. Cheile smart sunt la moda astfel ca in urmatorii ani cheia clasica nu va mai fi cu o asa mare raspandire.
  • DVD-urile. Desi se cunoaste deja o trecere catre vizonarile de film online pana acum inca a existat miscare in acest segment. Insa nu va mai fi la fel in curand.

Lista continua si cu camerele digitale.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *