Kobo Aura H2O
Kobo Aura H2O

Tehnologia moderna permite ca tot ceea ce ne inconjoara sa fie mai rezistent, mai usor de folosit. Pana la urma menirea este de a ajunge cta mai eficienti. Este adevarat ca in egala masura avem parte si de activitati de timp liber menite sa ne flateze. Se intampla si cu Kobo Aura H2O, tableta rezistenta la apa.

Ce este Kobo Aura H2O

Asa cum si numele ii sugereaza aceasta tableta se doreste a fi folosita fara grija in conditii de umiditate sau chiar si mai mult decat atat, de apa. Se intampla ca stand la piscina atentia sa nu iti fie 100% acolo unde trebuie si sa afectezi diversele gadget-uri pe care le ai. Asa ca Kobo Aura H2O se doreste a veni ijn sprijinul celor care au nevoie de asa ceva. Rezista in apa de pana la jumatate de ora, timp in care iti poti citi linistit cartea favorita sau de ce nu presa online.

Si daca nu gasesti partea practica din asta gandeste-te de cate ori te-a prins ploaia pe drum si a trebui sa iti ascunzi telefonul in buzunar de frica apei. Din nou, acest dispozitiv este de mare ajutor caci nu are nevoie de husa de protectie din acest punct de vedere.

Dispune de  o memorie de 4 GB, un procesor atat de bun cat sa permita ca paginile pe care le rasfoiesti sa se miste mai bine. Mai usor, mai subtire ecranul sau touchscreen este de o claritate satisfacatoare. Si in plus, pentru ca placerea de a folosi acest dispozitiv nu trebuie sa se conditioneze de nimic are un ecran cu protectie pentru zilele de soare pentru a nu te orbi.

Marea sa lansare se doreste a fi undeva la inceput de toamna, in octombrie. Se pare ca va fi lansata in mai multe tari de la Olanda la Italia si pretul ce se cere pe un astfel de eBook este de 180 de euro.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *