ceai
ceai

Poate ca ai observat, in cazul batranilor cel mai adesea, se pare ca exista o tendinta de a refolosi totul. Asa se face ca pana si cele mai mici lucruri sunt de folosit inca o data. Te-ai gandit ce ai putea sa faci cu niste plicuri de ceai? Acestea de fapt se dovedesc a fi utile intr-un anume sens.

Daca nu esti convins ca ar merita asta descopera ce beneficii poti avea din plicurile de ceai:

  1. Inlatura mirosurile neplacute. Chiar si in gunoi, pe pervazul bucatariei sau in special in frigider tinute acestea pot inlatura mirosurile care nu iti fac placere deloc. Nu trebuie decat sa le lasi acolo unde ai nevoie de o astfel de actiune.
  2. Pe acelasi principiu de nevoie de a inaltura mirosurile mai putin placute tine cont de astfel de plicuri de ceai pentru a inlatura mirosul picioarelor. In plus, acestea ofera si o senzatie aparte, hranesc pielea si o fac catifelata. Spre deosebire de combinatiile de substante din cosmeticele pe care le folosesti acestea iti sunt o sursa naturala, bio.
  3. Cearcanele de sub ochi si liniile negre de la oboseala si nu numai tot cu plicuri de ceai se rezolva. In acest caz insa ai nevoie ca acestea sa fie tinute la rece si abia apoi aplicate. Vor stimula si circulatia, facand astfel posibil cazul de a reduce din inesteticul negru de sub ochii tai.
  4. Plicurile de ceai, desi folosite, sunt utile si cand vine vorba de grasimea de pe vase sau de bucatile arse de pe acestea. Nu trebuie decat sa ai rabdare in acest sens si sa le lasi in apa calda cu ceai cu tot.
  5. Continutul plicurilor de ceai pot deveni sursa hranitoare pentru plante. Chiar daca nu mai au aceeasi concentratie inca sunt utile pentru ca pamantul florilor sa fie fertil.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *