Astazi m-am gandit sa va vorbesc despre portabile. Noua serie de portabile lansate au fost VivoBook S200 si S400, in cadrul expozitiilor Computex si IFA anul trecut. Aceste noi modele dispun de ecrane de 11,6” si 14”, au interfata tactila, sunet ASUS SonicMaster si functia Instant-On, care realizeaza reluarea lucrului in 2 secunde. Totodata, cei de la ASUS ofera fiecarui utilizator de VivoBook si 32GB spatiu in WebStorage, gratuit, pe o perioada de 3 ani.

Cu aceasta noua serie, ASUS aduce o noua experienta in utilizarea unui portabil, aceasta reflectand spiritul ASUS Consumer Happines 2.0, ce ofera un stil de viata plin de satisfactii. Modelele VivoBook au un design simplu, bine definit si elegant, asemanator cu cel al lui ASUS Zenbook. Greutatea este redusa datorita carcasei sale din aluminiu. Totodata, ultrabook-urile dispun de o tastatura tip chiclet fara iluminare din spate si un trackpad foarte mare pentru modelul S200.

Ce e cel mai important la ac este modele e ecranul tactil, de sticla, care este optimizat pentru Windows 8. Ecranul ese de asemenea inconjurat de o rama (tot de sticla) mai lata, care face posibila folosirea cu usurinta a tuturor gesturilor pe care acest sistem de operare se bazeaza. O alta caracteristica importanta a VivoBook-urilor este tehnologia SonicMaster care poate reda un sunet puternic, pe o plaja mai larga, bass mai profund si voce mai clara.

Din punct de vedere al performantei, aceste modele dispun de procesoare Ivy Bridge de la Intel, cu voltaj redus, pentru o durata mai lunga a bateriei, care este capabila sa dureze pana la 15 zile in asteptare si pana la 5 ore in regim de folosire medie. Prin urmare, aceste modele ASUS VivoBook reprezinta solutia perfecta pentru munca de zi cu zi.

Desi poate aparent ecranul tactil ar parea putin ciudat pe un laptop, sunt sigura ca in timp veti reusi sa va obisnuiti cu acesta. Ce imi place foarte mult la aceste  ecrane e ca nu mai necesita foarte multe echipamente si e nevoie doar de un singur dispozitiv.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *