Posibilitati de economisire la shopping pentru copii

Orice parinte este tentat sa cumpere orice i se iveste in fata ochilor. Considera ca cel mic are nevoie desi mai cu seama parintele este cel care gandeste ca pentru linistea sa are nevoie de dulapuri complete, pline de lucruri specifice pentru copii.

Vei observa totodata ca la un moment dat lucrurile se complica, banii sunt tot mai multi necesari asa ca una peste alta ai nevoie si de metode prin care sa economisesti. Un prim pas ar fi clar legat de nevoia de a nu mai cumpara ce nu ai nevoie. Abtine-te sa mai faci shopping doar asa pur si simplu. Rezuma-te la ceea ce este cu adevarat necesar in schimb.

Revinde

Un truc care te ajuta oricum si oricand si se aplica indiferent de tipul de produse tine de revanzarea unor lucruri. Mai cu seama in cazul lucrurilor pentru copii se pare ca acestea au mai mutle sanse sa fie apreciate chiar si la mana a doua si asta pentru ca nici nu este atat de mult timp pentru uzura unor lucruri, avand in vedere ca un copil creste atat de repede.

Desigur, si tu te poti regasi de partea cealalta a situatiei, cand vei cumpara de la alte mamici lucruri de care ai nevoie. Crezi ca o cadita folosita este deja un jaf? Astfel de lucruri sunt menite sa reziste asa ca se pot folosi pe termen mai lung.

Uita de brand

Si sarac si fudul spune o vorba. Exact asta se intampla si in acest caz. Daca stii ca nu ai un buget care sa iti permita atat de multe rezuma totul la nevoia de haine si lucruri pentru copii si atat.

Reinventeaza totul

Stii cum e cand ti-a placut o rochie care acum pare cam scurta pentru gusturile tale? Se poate transforma in fusta de ce nu. Poti face si tu asta intr-o oarecare masura, fara s amai fie nevoie sa cumperi bentite, fustite etc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *