Din varii motive insa principalele de obicei legate de partea financiara sau frica zborul cu avionul nu este chiar o banalitate pentru toti. Si cum toate au in incepout te gandesti cu groaza ca va veni momentul sa infrunti teama.

Nu este nimic atat de complicat si daca e sa ne gandim la faptul ca zborul cu avionul este printre cele mai sigure modalitati de trasport ar trebui sa fie o usurare din punct de vedere psihologic. La un moment dat e ca si cum ai sta pe loc, o senzatie care te incearca pe timpul zborului. Insa luand-o cu inceputul in prima faza este nebunia aeroportului, maretia avioanelor pe care privindu-le din afara te ingrozesc.

Nu degeaba exista insotitori de zbor, intocmai pentru a te ajuta. Asa ca de la primul pas pe care il faci in avion vei fi intampinat de fete dragute si tipi bine facuti care dispusi sa te conduca la loc iti vor da toate informatiile necesare zborului.

Instructiunile oferite te ajuta sa urmezi pasii unui zbor sigur insa ce te faci cu emotiile? Nu te baza pe povesti si stiindu-te cu nervii la pamant gandeste-te ca va fi bine. Autocontrolul trebuie sa functioneze! O presiune in piept, uan la nivel de timpan se resimt atunci cand decolezi si aterizezi. O guma de mestecat sau un drops aromat, mentolat te pot ajuta. Nu esti nici primul nici ultimul care pateste asta, nici primul nici ultimul care se sperie. O poveste funny este cea a unei bunicute care abia iesita din curtea casei de la tara nici nu visa sa plece in strainatate. In momentul decolarii panica a facut-o sa se ridice de pe scaun si sa spuna ca ar fi mai bine daca ar sta in picioare pentru ca o ia cu ameteli. Un moment penibil insa de care bunicuta nu s-a rusinat. Si totusi, a trecut. In pragul de iesire din aeroport a exclamat fericita ca a facut-o si pe asta insa nu stie de unde a avut curaj.

De