Cei de la Ritot propun o noua maniera in care ceasurile sa incante pe purtatori. Asa se face ca se doreste a se introduce pe piata un ceas de tip smart cu proiector, unic pe piata de accesorii de acest gen. Pe cat de interesant sunt pe atat de complex este.

Ceasul cu proiector si tehnologia avansata

Deja suntem partasi la o multime de device-uri si de gadget-uri care impresioneaza prin tehnologia moderna dupa care sunt facute inca ne mai surprinde ceea ce apare pe piata. Si este si cazul lui Ritot, ceasul cu pico proiector. Unul in miniatura cat sa fie inclus intr-o bratara caci design-ul si forma ceasului in cauza este de asa natura. O bratara subtila si eleganta dupa caz in stil sport care sa aduca mari surprize.

Ceasul proiecteaza ora pe incheietura celui care il poarta. Arata ora in stil clasic sa spunem insa aduce si alte posibilitati pe langa asta. Cu alte cuvinte include spre exemplu si vibratii, oarecum asemenator cu acel concept de inel Ringly care avertiza cand suna telefonul. In egala masura Ritot se doreste la fel, a fi cel care avertizeaza daca este necesar sa te uiti la telefon, sa iti verifici agenda din el.

Cu un afisaj de mesaje de asemenea ceasul iti prezinta pret de cateva secunde actiunea pe care sa o faci. Poti oricand sa il scuturi si sa ii stergi practic acele mesaje. Ca o forma de resetare doar ca exista sanse sa se poata si amana pur si simplu. Mai mult decat atat Ritot este realizat dupa stilul celor eleganti si nu numai caci poate fi si sport.

Exista o mica retinere in ceea ce priveste proiectarea orei atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Desi sunt 20 de posibilitati de a alege o culoare a proiectiei orei nu se stie cata incredere este in functionalitatea ceasului in functie de ora zilei sau a noptii.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *