natura

Putem invata sa fim fericiti

Se spune ca cele mai mici lucruri aduc cele mai mari bucurii si aceasta din motivul binecunoscut al vietii, pentru ca trebuie sa fim recunoscatori ca avem toate simturile si avem dreptul la viata si la libertate. Privita din aceasta perspectiva, viata poate lua unele dintre cele mai placute fete, pentru ca fericirea poate fi elementul care ne asigura o stare pozitiva si un echilibru emotional puternic.

Fericirea se invata cu pasi mici, asa ca zi de zi putem contribui la acumularea celor mai placute experiente, incat sa avem un echilibru emotional corect.

Pasi mici pentru o fericire unica
  • facem trezirea cu cea mai placuta melodie, care sa ne incante simtul auzului si pentru a ne da buna dispozitie de dimineata. Se spune ca cine se trezeste de dimineata ajunge departe, astfel ca este bine ca o melodie sa ne confere acest aspect al placutului.
  • facem cateva exercitii de inviorare care sa ne puna in miscare cele mai importante grupe de muschi;
  • ne imbracam cat mai lejer si cat mai colorat;
  • luam un mic dejun bogat in vitamine, si nu trebuie sa uitam si de un desert delicios;
  • este bine sa iesim din casa si sa ne bucuram de aerul de dimineata. In acest mod ne asiguram o respiratie cat mai sanatoasa si ne vom oxigena creierul pentru a incepe activitatea de la birou;
  • trebuie sa spunem un banc, sau o gluma colegilor pentru a primi mai multa caldura din partea acestora. Este bine sa ii imbratisam fara nici un motiv sau sa impartim cu ei o bucatica de ciocolata, pentru ca se vor simti si ei apreciati si ne vor multimi.
  • este indicat sa ne amintim de copilarie si sa ne uitam mai pe seara la un serial, la desene animate sau sa coloram, pentru a trezi spiritul copilariei din noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *