Exista o teorie conform careia rasul poate sa favorizeze ingrasatul. Te-ai gandit ce ar insemna sa distingem dupa cat de mult rad oamenii prin aspectul in ceea ce tine de silueta? De fapt o astfel de teorie nu se sutine prin nimic caci potrivit studiilor rasul poate fi o terapie, cu numeroase beneficii si mai cu seama aduce exact opusul pentru organism- in orice caz daca nu ajuta la slabit cel putin te mentine in forma.

In primul rand rasul te ajuta din toate punctele de vedere. In starea de sanatate acesta aduce un plus pentru sistemul imunitar, de unde si preventia unor boli si infectii. In mod mai exact prin ras se stimuleaza secretia de anticorpi ce lupta impotriva unor boli respiratorii si infectioase. Pana si alergiile se tin departe de tine. In al doilea rand rasul devine o terapie si in ceea ce priveste starea de depresie, de stres. Prin ras se stimuleaza circulatia sangvina ceea ce va tine in frau hormonii ce determina starea de stres, de grija.

Continuand cu beneficiile pe care rasul le aduce se pare ca de asemenea sub o forma de terapie rasul te mentine tanar, in forma si prin faptul ca tonifica muschii semnele de imbatranire se vor tine departe de tine pentru mai mult timp fata de cei care sunt la opusul acestei situatii. Si studiile nu se opresc aici. Constatand ca rasul este un real ajutor se pare ca exista si centre care urmeaza terapia de ras. De la boli precum astm si problemele cu stres care sa isi puna amprenta in viata ta, de la sistemul imunitar si pana la anxietate astfel de centre te fac sa razi si sa scapi de probleme de acest gen. Pe departe sa aduca un teren propice pentru a te ingrasa o astfel de teorie este departe de adevar.

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *