referent de marijuana

Consumatorii de marijuana au visat dintotdeauna la o cariera in care sa fumeze iarba, sa testeze noi produse bazate pe marijuana si sa fie compensati pentru cunostintele lor ”superioare”. Spre bucuria acestora, se pare ca exista o pozitie deschisa pentru un astfel de loc de munca.

Oregonian impreuna cu omologul sau on-line, Oregon Live, face public acest loc de munca cunoscut sub numele de ”referent marijuana independent”, acum ca iarba este legala pentru adultii in varsta de 21 de ani si peste. Statul Oregon se alatura celorlalte state care au legalizat marijuana: Colorado, Washington si Alaska, state care au permis consumul de marijuana medicala inca din anul 1998. In prezent, 23 de state din Statele Unite permit consumul de marijuana medicala.

Oregon Live isi doreste ”un consumator experimentat de cannabis, care sa aiba o varietate mai mare de cunostinte in ceea ce priveste speciile de marijuana si produsele disponibile de pe piata din Oregon”, iar pentru ca iarba este legala pentru a fi crescuta si consumata, insa nu inainte de 1 octombrie, acestia isi doresc sa angajeze pe cineva care este, in prezent, un pacient care foloseste marijuana medicala.

Acesta nu este primul job de acest fel de cand marijuana a fost legalizata in unele state din SUA. Denver Post si-a creat propriul site, numite The Cannabist, care ofera comentarii legate de marijuana, si, avand in vedere job-ul oferit de acestia, la fel o fac si cei din Oregon.

Bineinteles ca Oregon Live nu este strain fata de consumul de marijuana. Pe pagina lor web pot fi gasite povesti intregi despre consumul de marijuana din intreaga lume. Detaliile suplimentare cu privire la postul de munca recent anuntat sustin ca job-ul nu este inca disponibil, dar va fi o pozitie independenta, care va aparea de 2-4 ori pe luna la Oregon Live.

Marijuana medicala

Chiar daca inca este ilegala in multe state, noile studii confirma beneficiile marijuanei asupra sanatatii. Cel mai recent sugereaza ca marijuana are capacitatea de a reduce spasmele musculare si durerea care sunt asociate cu scleroza multipla sau alte boli, protejeaza de stop cardiac, atac cerebral si de cancer la plamani.

Cu toate acestea, cercetatorii avertizeaza ca in ciuda acestor beneficii ale consumului de marijuana, uneori riscurile pot fi mai mari decat efectele benefice.

De admin