Femeile se vor simti deosebit, se vor simti aparte cand inelul numit Ringly este cel care innobileaza aspectul. Marea surpriza este ca pe langa clasica bijuterie este o unealta ajutatoare pentru cei care isi cauta telefonul. Pe numele sau, sugestiv de altfel, Ringly acesta vine cu un aspect nou, unic pe piata.

Inelul Smart

Inelul smart Ringly este realizat din aur. Asta va atrage din start dorinta de a-l purta si de a-l asorta la orice tinuta. Are o piatra centrala ce se competeaza cu senzorii pe care ii „ascunde” si cu ajutorul carora se va realiza un avertiment pentru purtatoare pentru a verifica telefonul mobil.

Senzorii sai vor emite un semnal luminos si nu in cele din urma va vibra; suficient cat sa sa il simti si sa te avertizeze sa iti cauti telefonul. Suficient cat sa se faca simtit. Cu intensitatea acestora reglabila vibratiile vor fi mai tari sau nu dupa bunul plac sau in functie de mediul in care vei fi. In astfel de momente Ringly este cel care te anunta ca telefonul iti suna. Sau poate ca este un mesaj ce asteapta citit. In orice caz orice apel vei primi spre exemplu se va nota ca atare prin fiecare vibratiei a inelului.

Doamnele sunt mai mult decat incantate sa foloseasca aceasta metoda de vreme ce isi lasa telefonul mai peste tot in geanta, sa il lase ca si uitat si pot pierde apeluri importante. Partea si mai buna este ca se intretine usor. Nu se depune praful pe el, nici nu ar avea cum, nu se pateaza, nu se strica la contactul cu apa. De fapt indeplineste toate conditiile pentru a fi cel mai prietenos gadget. Poate ca singura parte care te retine este pretul caci este realizat din aur de 18 carate si in plus are piatra pretioasa.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *