In numele modernului se pare ca in fiecare domeniu exista intentia de progres si mai ales de adaptare la tehnologia de ultima clasa. Asa se face ca cei de la Curved s-au gandit ca un Rolex ar putea fi mai mult decat o mandrie de ceas ce se poarta, mai mult decat acel ceas foarte scump pe piata de profil. Un clip de prezentare a unor designeri germani se doreste a fi cel cu impact pentru cum ar putea sa arate Rolex-ul cu Android. O idee grandioasa a celor de la Curved ce include caracteristici futuriste.

Definit prin look-ul clasic, bratara sa este din aur alb, de un stil modern. Insa asta nu ii scade din valoare caci este si asa sofisticat pentru un ceas. Ecranul este insa de o si mai mare splendoare, cu cristale lichide. Acoperit de safire cadranul este, cum era de asteptat, cu toti indicii de timp.

Intr-un stil modern insa Rolex-ul va avea afisaj pe ecran care sa alerteze detinatorul de ceas cand primeste un e-mail, un apel telefonic, informatii despre starea vremii si multe altele. Practic se doreste a fi complex si de ajutor la fiecare pas si in fiecare zi. Mai mult decat atat insa se crede ca acest tip de ceas va putea sa arate chiar si nivelul de baterie si sa se incarce printr-un deck special creat.

Un proiect ce tine doar de idei fantastice, un ceas ce depaseste cu mult ceea ce inseamna un accesoriu asa cum am vazut si pana acum Rolex smartwatch este in acest moment un plan de viitor. Cu siguranta ca avea un pret exorbitant si va revolutiona piata de ceasuri scumpe si mai ales se va inscrie in lista de gadget-uri moderne, in pas cu moda. Iata si prezentarea lui:

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *