promotii

E clar! Romanii iubesc reducerile si mai ales Black Friday. Magazinul gigant eMAG a anuntat ca anul asta, de Black Friday, a inregistrat cele mai mari vanzari facute vreodata, si nu e de mirare de ce: romanii iubesc reducerile si cumpara orice este redus, chiar daca au sau nu au nevoie de un anumit lucru. Pur si simplu eticheta de redus atrage din ce in ce mai multi oameni.

Cu toate acestea, Black Friday nu e singura zi din an cand romanii pot face cumparaturi la preturi mai mici sau la promotii. Indiferent ca se doreste reinnoirea garderobei, ca este nevoie de un TV nou sau se doreste o vacanta undeva, romanii pot profita de aceste lucruri chiar si atunci cand nu e Black Friday. Exista si alte perioade a anului cand se fac reduceri, atat la haine, cat si la electrocasnice sau pachete de vacanta.

Perioadele de reduceri

In primul rand, romanii pot beneficia de reducerile de la sfarsitul sezoanelor de vara sau de iarna. Atunci cand vine vorba de haine, nu e de mirare de ce reducerile apar la sfarsit de sezon. Astfel, romanii pot beneficia de preturile mici la haine in perioada 1 august- 15 octombrie pentru reducerile de vara, respectiv 15 ianuarie- 15 aprilie pentru promotiile de iarna. Din punct de vedere legal, aceste doua perioade de reducere sunt cele mai importante din an, existand magazine care isi vand produsele si cu o reducere de aproape 90%.

De asemenea, exista alte perioade intre aceste doua intervale cand comerciantii pot stabili si alte reduceri, dar care sa aiba o durata de maxim 45 de zile. In acest caz, acestia trebuie sa respecte unele reguli, printre care: pretul redus sa fie mai mic decat cel de referinta; pretul redus sa fie costul final- in care sa fie incluse toate taxele; si, in final, orice pret afisat trebuie sa aiba o justificare.

Black Friday

Bineinteles, Black Friday sau Vinerea Neagra este cea mai importanta perioada de reduceri din an, fiind ziua perfecta pentru achizitionarea de electrocasnice, mobila sau chiar de cadouri pentru perioada Craciunului. Aceasta zi are un succes foarte mare in Statele Unite, dar cu toate acestea a ajuns sa fie o zi extrem de apreciata si in Romania- dovada fiind si numarul de vanzari exagerat in ziua de 20 noiembrie 2015. De asemenea, exista magazine care isi extind perioada de reduceri si pana pe 27-29 noiembrie, asa ca cei care nu au apucat sa isi cumpere ceva la pret redus mai pot beneficia de acest lucru pentru inca cateva zile.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *