Ruleta de Shoturi

51L6MC4lgbL._SX355_Acest tip de jocuri sunt practicate inca din Grecia antica, inca de prin secolul al 4-lea si al 5-lea. Jocurile ce implicau bauturile alcoolice au fost adorate in China antica, deobicei intruchipand zarurile, ghicitorile sau intrebarile, la care daca se raspundea gresit se sanctiona cu un shot.

Jocurile cele mai simple ce implica bauturi sunt un fel de concursuri de rezistenta in care jucatorii se intrec in care poate sa bea mai mult fara sa cedeze.

Dupa cum stiti exista pe piata mai multe jocuri de baut, unele dintre ele fiind Beer Pong, Darts cu paharele de shoturi si multe altele, insa a aparut o noua jucarie pentru adeptii bauturii, si anume Ruleta de Shot-uri.

Ruleta de Shot-uri este un joc nou pentru arsenalul tau de petrecere, in care jucatorul arunca o bila pe ruleta, aceasta se invarte, iar unde se opreste ruleta acel jucator trebuie sa bea cate un shot, paharele fiind incorporate intr-un suport al acesteia. Setul vine cu o roata de ruleta, 2 bile si 16 paharele de shoturi cu numere printate pe ele. Setul ofera un aer putin mai complicat decat celelalte jocuri destul de simple pana acum, fiind un joc de noroc.

Asa ca daca vrei sa gazduiesti o petrecere memorabila sau o seara cazino, si ti se pare ca Ruleta de Shoturi ar fi inclusa in atmosfera festivalului, poti gasi asa o ruleta pe amazon pe undeva la pretul de 15 dolari.

Dar daca va achizitionati asa o jucarie, aminti-va tot timpul sa beti responsabil, incercand sa nu creati prea multe probleme la petrecere, dar daca chiar sunteti un pierzator si sunteti nevoiti sa beti multe shoturi asigurati-va ca ati mancat inainte si ca in spatele dumneavoastra exista o canapea sau un fotoliu si asigurati-va ca nu exista o camera care sa va puna in pericol reputatia.

Eu unul o sa-mi achizitonez acest produs pentru un grad ridicat de distractie la petrecerile pe care le organizez sau la care merg .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *