heylux

47Obisnuiam sa cred ca femeile care se dezbraca si apar in paginile de revista sunt si cele care au o problema. Credeam eu ca sunt mai putin stapane pe sine si nu se respecta, tocmai de aceea accepta ca toata lumea sa le vada in toata splendoarea sa. Asa am fost crescut sa cred, ca femeia care arata prea mult nu mai e la fel de interesanta.

Spun acum cu dezgust ca vedeam femeia ca pe o consumatie. Spus urat, dar cu totii suntem “consumatori” de femei. Pe unele le admiram, pe unele le iubim, pe altele chiar le luam de neveste sa ne fie vesnic consoarte si mame ale copiilor. Doar ca ceva in mine s-a schimbat. Intr-o celebra zi de altfel, cand stupoarea mea face sa descoperam ca iubita mea face videochat. Lucra la studio videochat Heylux, castiga foarte bine, era model, asa cum spun cei de acolo de fetele lor. La inceput te zbati cu gandul acesta, apoi incerci sa intelegi. Si am inteles…

Povestea ei incepe la acest studio de videochat, Heylux. Nu era nimic dubios, doar eu eram panicat la ideea in sine. Lucra decent, fata avea contract, chiar mi-a spus ca pentru mine ar renunta – nu le impune nimeni sa nu renun48te. Dar acum ma gandeam ca ii stopez o evolutie in viata. Nu s-a nascut in puf, dar ii place luxul asa ca a ales sa faca videochat din ideea de a castiga mai mult. Mult mai mult, ba chiar mai mult ca mine.

O intreb, cel putin din pura curiozitate, ce inseamna sa lucreze la studio de videochat Heylux. O intreb ce e acolo, sa vin si eu sa vad. Imi spune: “Nu poti, e interzis barbatilor sa intre.” Poate ca iti suna ciudat, dar eu am inteles prin asta ca le protejeaza pe fete. Le protejeaza si de ideea in sine de a se simti stinghere in fata unui barbat.

Cat despre cum lucreaza acolo, normal ca m-am gandit daca se merita. Eram la inceput de relatie, asa ca puteam foarte usor sa renunt la ea. Dar ceva m-a oprit. O fi fost si ochii ei dulci si pasiunea dintre noi, nu stiu sa spun exact. Din nou, curiozitatea ce ma framanta ma face sa o intreb mai mult. Si intreb de program, de salarii si tot ce inseamna. Imi spune razand: “Cat castig eu nu faci tu intr-un an”. Nu suna a jignire, ci ca o realitate.

Pe parcurs m-am convins. La acest studio de videochat Heylux se lucreaza lejer, mai ales fata de alte locuri. Am ajuns sa imi schimb parerea pentru ca era in joc iubita mea. Au conditii, au camere de lux, au conditii de lux. Nu e49ste un simplu salon de videochat unde se pune pret numai pe fete care sa le aduca bani din conversatiile online.

Pe mine m-au convins pentru ca exista si profil non adult. Iubita mea ramane iubita mea pentru ca lucreaza in conditii decente. Convins de asta cel putin cand vine vorba de studioul Heylux pot spune cu sinceritate ca vad totul cu alti ochi.

De admin

9 comentarii la „Sa vezi si sa nu crezi – cum mi-am schimbat parerea fata de cele care lucreaza la studio de videochat Heylux”
  1. Si eu credeam ca videochatu e rau si ca banii sunt doar o poveste, da e mult mai bine acum ca lucrez acolo si imi dau seama ca e doar un mit faza cu povestea.

  2. Mai baiete, bn ca ai lasat-o sa faca ce vrea, ca de nu, femeile oricum fac ce vor si o pierdeai. Si daca ii este bn la Heylux, de ce nu?

  3. Da, voi barbatii sunteti consumatori de femei frumoase si clientii de pe site-urile de videochat sunt la fel de barbati ca orice barbat din lume. Apreciaza frumosul si pe fetele care stiu cum sa vb si banii curg.

  4. Daca nu ar fi lucrat in conditii bune si ti s-ar fi plans, atunci poate ca nu mai erai de acord, da asa fiind sigur de ce face, esti de acord si vei altfel videochatu. Bravo tie.

  5. In sf un barbat deschis la minte si sincer. Nu ma asteptam sa vad un articol scris de un barbat, mai ales despre videochat, insa iata ca vad acum. Ei bine, stima

  6. Fata ta face mai mult ca tine in cativa ani, omule. Vezi ce ai langa tine si respect-o ca altfel de desparte ea de tine. Iubeste-o si lasa studio Heylux sa o multumeasca.

  7. Cam ciudata regula cu barbatii care nu intra la Heylux, da intr-un fel e bn, ca nu deranjeaza fetele. Si mie mi-ar pl sa lucrez intr-un asemenea mediu, da din pacate sunt o femeie printre barbati misogini unde lucrez eu in afara videochatului

  8. Concediile mele au fost cu totul altfel de cand lucrez la Heylux si castig sooo banii. Recomand la toate fetele destepte. Nici ca se putea mai bine.

  9. Adica cum au fost concediile tale Anastasia? Te referi ca ti-ai permis sa mergi la mare in fiec an sau ca ai pecvat in afara? Asa ceva mi-ra placea si mie, da din pcate nu sunt din Is.

Comentariile sunt închise.