ianuarieianuarie

Desi este o teorie destul de vaga modul in care se aseamana oamenii tinand cont de zodii reprezinta de fiecare data ceva curios. Asa ca ne oprim desigur la sarbatoritii lunii ianuarie, cei care au inceput deja sa petreaca incepand cu Anul Nou. Sunt oameni care difera de la caz la caz si sunt unici insa cu puncte comune din anumite puncte de vedere.

Sunt oameni filozofi. Poate chiar genii insa o mare caracteristica a lor tine de modul in care interpreteaza totul si de modul in care gandesc. Desi pragmatici acestia sunt si dezvoltatori de idei profunde si de mare talc.

Sunt sinceri. O persoana nascuta in plin ianuarie nu se va sfii sa spuna tot ceea ce  o doare si sa comenteze exact asa cum gandeste. Asa ca nu ar trebui sa te surprinda de nici o culoare cand esti intr-o discutie libera cu un astfel de om. Ti se poate parea usor radical insa in realitate nu face altceva decat sa se comporte normal si liber.

Ordonati si mereu atenti la disciplina se prea poate ca pentru unii sa devina cu totul obositor cand un nativ din ianuarie isi pune in aplicare teoriile. Este nativ in acest domeniu deci nu ai cum sa il schimbi si de ce pana la urma. Insistentele sale de a se urma si de a se respecta anumite principii reprezinta o educatie bine conturata.

Au o doza de optimism care de asemenea ar putea sa supere pe cei din jur. Insa pentru ei tine de modul in care merg mai departe si infrunta orice in calea lor. Pana la urma cu totii avem nevoie de un motiv care sa ne faca sa se roteasca motoarele asa ca pentru ei tine de doza de optimism care ii anima.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *