mancare dieta

Atunci cand mergi undeva si esti la dieta, nu ar trebui sa nu mai mananci deloc, insa ar trebui sa ai grija cum vei face ca sa nu mananci chestii grase si rele pentru organismul tau. Lasa alcoolul la o parte, bea mai multa apa si socializeaza cu lumea de acolo, pentru a uita de foame. Poate ca de fapt iti este sete si tu ai nevoie doar de multa apa, in loc de altceva. Atunci bea apa pe saturate, cu lamaie sau fara, cu gheata sau fara, in functie de vreme si bucura-te de timpul petrecut printre oamenii de la acel party.

Treci peste alcool pentru ca ingrasa

Daca iti vine foarte usor sa te limitezi la doar un singur pahar de bautura alcoolica, atunci poti sa te axezi doar pe acel pahar, insa daca vrei mai mult de indata ce ai luat prima sorbitura, atunci ai grija si nu mai pune gura deloc pe bautura. Caloriile se vor adauga foarte repede de fiecare data ce te vei bucura de un pahar. Si totusi daca iti doresti sa bei ceva, nu te indopa.

Soarbe mai bine in loc sa bei din prima tot si bucura-te de fiecare sorbitura. Ai grija referitor atat la bauturile cu alcool, cat si la sucurile care sunt la o petrecere. De obicei sunt acidulate si nu iti fac nici acestea foarte bine. Apa ar trebui sa fie alegerea ta numarul 1 si la o petrecere.

Nu te du la o petrecere infometat

Vei crede ca este o idee foarte buna sa mananci foarte usor sau sa nu mananci deloc atunci cand mergi la un party, insa de fapt acesta este cel mai rau lucru pe care il poti face. Pana cand vei ajunge la petrecere, burta ta va cere de mancare si cand vei ajunge, te vei repezi cu siguranta la primele gustari pe care le vei vedea acolo. Nu te vei mai gandi sa sortezi sa sa mananci usor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *