Ar trebui sa gasim mereu un motiv pentru care sa ne deconectam de la munca zilnica si de la rutina zilnica. O mini vacanta chiar si de week-end este benefica, chiar o terapie. Schimbi aerul cum spune o vorba din popor; alege o locatie pe care nu o cunosti insa esti gata sa o descoperi, sa o explorezi. Si pentru ca primavara este sezonul de inceput pentru a petrece ceva timp in natura ai putea sa optezi pentru:

  1. Valul Miresei, cascada din Cluj. O descoperi la 60 de km de Cluj, un loc de un spectacol aparte. Cascada in sine este un loc magnific si unde mai pui si partea fabuloasa a locului totul te fascineaza de la prima vedere. Se spune ca o mireasa s-ar fi aruncat in gol, un loc in care cei care au plans-o a transformat totul in aceasta cascada. Si daca tot ajungi in Cluj nu rata Gradina Botanica printre altele.
  2. Daca esti pasionat de astfel de locatii, de natura acolo unde mana omului nu a distrus frumusetea locului nu ar trebui sa ratezi Cheile Banitei, undeva in Muntii Sureanu. Cursul apei si-a facut loc si a creat totodata un design al naturii pe care nu il vei mai vedea in alta parte.
  3. Poiana Botizei din Maramures. Un loc cu iz rustic unde te va incanta sa vizitezi pestera cu oase sau biserica de lemn. Relaxarea e la ea acasa aici, pajisti deosebite, vai si un peisaj parca dintr-un vis.
  4. Casacada Beusnitei, din Banat. Desi nu se comapara ca inaltime cu alte cascade are farmecul sau. Este rasfirata si spectacolul pe care apa o face este de o frumusete aparte.

Si daca iti cauti relaxare poti sa vizitezi un loc nostalgic, statiunea Borsec. Desi este inca in constructie si redresare dupa un faliment al locului, desi iarna este mai atragatoare aici aerul este curat si ai diverse optiuni de relaxare si exploatare, de la Moffeta si pana la spa.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *