Foarte multi tineri care deja au ajuns la pubertate vor sa-si lase barba. Barba este un simbol al masculinitatii si daca te dai in vant dupa o barba deasa si lunga, poti urma sfaturile urmeaza pentru a-ti face barba sa creasca repede si uniform.

Primul pas atunci cand vine vorba sa-ti lasi barba, este sa te barbieresti foarte atent de cel putin doua ori pe zi. Daca te vei barbieri intr-un asemenea ritm pentru o saptamana sau mai mult, vei observa ca firele de par vor avea tendinta sa creasca mai repede si mai puternic. Asadar, atunci cand te-ai hotarat sa-ti lasi barba, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te barbieresti cat mai des cu o saptamana inainte de inceperea procesului.

Pentru a grabi si mai mult cresterea barbii tale, este foarte important sa folosesti diverse substante care sa o hraneasca si sa o faca mai deasa si mai puternica. Uleiul de ricin este renumit pentru proprietatile sale de intarire a firului de par, cat si de grabire a cresterii acestuia. Asadar, uleiul de ricin este ideal atunci cand iti doresti sa-ti lasi barba, pentru ca o va face mai puternica ca niciodata. Aplica ulei de ricin pur si simplu pe fata si lasa-l acolo timp de o ora. Repeta procesul zilnic si te vei putea bucura pe deplin de o barba deasa si puternica.

In final, nu uita sa iti alegi stilul de barba care crezi ca se potriveste cel mai bine personalitatii tale. Dupa ce ai facut asta, va fi absolut necesar sa acorzi o atentie sporita ingrijirii si intretinerii acesteia, barbierind orice zona „periferica”, in mod regulat. Acestea fiind spuse, sunt sigur ca vei face alegerea corecta atunci cand va veni vorba sa-ti lasi o barba cu care sa furi privirile celor din jur.

De

Un comentariu la „Sfaturi atunci cand vrei sa-ti lasi barba”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *