incarca telefon
incarca telefon

Sa iti incarci telefonul este mai usor decat ai crede. De fapt nimeni nu s-ar obosi cu acest aspect doar ca exista totodata si situatii care iti strica bunul mers al lucrurilor. Incarcarea ar putea dura mai mult decat in mod normal, ceea ce face ca dispozitia ta pentru aceasta misiune sa fie una aproape de zero.

In ceea ce priveste timpul de incarcare al telefonului tine cont de:

  • Priza si nu USB. Intensitatea curentului cand e vorba de USB si priza inseamna o balanta inegala. Asadar, prefera oricand o priza si nu un USB pentru a scurta din timpuld e incarcare a unui telefon si totodata pentru ca incarcarea sa fie eficienta.
  • Incarcare cand e inchis. Daca telefonul nu este folosit este cu atat mai bine pentru incarcare. Asta inseamna sa nu il folosesti. O mare greseala si totusi ceva destul de comun inseamna sa te folosesti de telefon in timp ce acesta este la incarcat. Practic in functie de ceea ce folosesti la telefon pe unde incarci pe de alta parte pierzi.
  • Mod avion. Exact ceea ce se intampla la punctul de mai sus, ca o alternativa, daca nu iti inchizi telefonul atunci il poti lasa pe mod avion, exact ceea ce ti se indica sa faci cand mergi cu avionul. In orice caz, in acest timp se pare ca nu mai poti folosi telefonul pentru convorbiri si altceva, ceea ce face ca incarcarea sa fie una mai eficienta.
  • Fara conexiune. Ideal ar fi sa iti inchizi orice conexiune la internet pe perioada incarcarii. Este de asemenea indicat sa se intample acest lucru si cand nu mai ai interes pentru astfel de surse pentru ca iti salvezi din baterie. In orice caz, conexiunile de orice fel sunt si cele care iti consuma destul de repede bateria, fapt pentru care ar trebui sa iti inchizi orice conexiune cand este timpul sa iti incarci telefonul.

De

Un comentariu la „Sfaturi de incarcare a telefonului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *