casacasa

Pentru cei care au trait si era comunista amintirea despre ce inseamna praful de piatra ca si aspect al peretilor, ceea ce tine de lambriul de pe perete sunt nostalgii al unui stil trecut de o era. Acum se doresc stiluri moderne. Pentru asta insa ai nevoie de o renovare completa si mai apoi de intretinere.

Iata cateva sfaturi care sa te inspire in acest sens:

  1. Pana cand sa faci renovarea in sine tine cont de nevoia de a repara, schimba si a face toate cele necesare pentru instalatia sanitara, termica, dupa caz. Daca nu schimbi acele tevi vechi de cand lumea, daca nu tii cont de astfel de detalii ajungi sa ai probleme ulterioare cand iti va fi cu mult mai greu sa repari totul, stricand implicit si ceea ce tine de aspectul proaspat al peretilor.
  2. Cumpara totul de calitate. Asa cum vei gasi la Shop Einstal acele echipamente complexe pentru instalatii, cauta locurile recomandate pentru ca toate uneltele necesare pentru a renova casa sa fie de inalta calitate. Daca nu tii la asta atunci nu tii la nimic.
  3. Cumpara var lavabil si de cea mai inalta calitate. Asta pentru ca oricand daca se murdaresc peretii trebuie sa tii cont ca poti sa ii speli fara sa pierzi din stratul de vopsea pe perete si fara sa compromiti ceea ce tine de aspectul per total al imaginii.
  4. Opteaza pentru un decor minimalist ce se va completa perfect cu detalii, accesorii pe masura. Asta pentru ca nu se mai poarta culorile uni, doar pastelurile, asta pentru ca va conta mai mult decat ceea ce tine de un stil inzorzonat.
  5. Instaleaza o centrala. Desi aceasta impune o investitie mai mare la inceput, chiar daca se impun revizii cel putin ai acel grad de confort care sa te ajute sa nu duci lipsa de caldura cand e nevoie, de apa calda menajera la orice ora din zi si din noapte.

Sfaturi ar fi multe. Desi tine si de o chestiune de gust sa nu uitam ca intretinerea unei case aduce in prim plan ceea ce tine de buget, investitii si asa mai departe. Se poate rezuma totul la ideea ca faci acum si nu mai schimbi chiar atat de curand imaginea casei. Poate ca pana si ai tai copii vor prinde vremurile cu un anume decor ar casei. Ce alegi acum va ajunge sa iti fie parte din casa pentru mult timp de acum inainte.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *