sfaturi

Trebuie stiut de orice data care isi doreste sa fie frumoasa in permanenta ca cel mai bun remediu importiva matretii este de a-ti spala parul cu otet. Amesteca sase lingurite de apa cu doua lingurite de otet si freaca aceasta solutie de scalp. Lasa sa actioneze peste noapte si aplica din nou aceasta solutie si dimineata si apoi clateste-ti parul.

Foloseste piepteni cu dinti mari zimtati pentru a-ti peria parul atunci cand este umed. Spala-ti parul in mod saptamanal, de 2-3 ori, cu sampon si balsam. Aplica balsamul la mijlocul sau la capatul firelor de par si nu la radacina pentru ca poate duce la ingrasarea pletelor tale.

Eita alimentele uleioase, alcoolul si tigarile pentru a-ti mentine parul anatos si curat. Nu folosi sampoane de tip 2 in 1, nici balsamuri si tratamente pentru par impotriva electrizarii, pentru ca pot degrada parul. Mai bine aplica pe par un fel de balsam creat din maioneza. Aplica maioneza pe par si clateste foarte bine dupa 2-3 minute. Acest lucru va oferi stralucire si imbunatatire parului fara viata si fara stralucire.

Ochii si buzele atrag atentia. Ochii sunt ferestrele sufletului iar dac sunt si sanatosi, iti vor face viziunea mai clara. Pentru asta trebuie sa te speli pe cohi cu apa rece in fiecare zi pentru a scapa de germeni si de murdarie. Citeste instructiunile foarte bine inainte de a-ti pune lentilele de contact daca este nevoie. Asta va duce la prevenirea infectiilor. Machiajul ochilor ar trebui sa se potriveasca cu infatisarea ta generala si cu tinuta din acea zi.

Alege sa te axezi fie pe buze, fie pe ochi pentru a evita un look prea incarcat. Foloseste-te de machiajul mai inchis in timpul noptii si pastreaza un aspect minimalist pe timp de zi. Alica mascara pe varfurile genelor doar. Foloseste machiaj de calitate pentru ochi si demachiante usoare si bune pentru a-l curata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *