lipsa simtul umorului

Simtul umorului? Lipseste cu desavarsire

Nu toata lumea poate fi inscrisa in aceeasi lista. Desi nu este o regula cel putin in randul anumitor zodii exista o lipsa acuta de simt al umorului. Ii vei cunoaste cand incep sa se strambe, cand o gluam se transforma in motiv de a nu mai vorbi cu nimeni.

Top zodii fara simt al umorului

Gemenii ar trebui sa fie trecuti pe cap de lista. Au ca si defect barfa exagerata care ii face sa comenteze despre orice si oricine. Ca si cand nu ar vedea barna din nasul lor ci paiul din ochiul altuia cand vine vorba de glume sutn foarte suparaciosi. Au un simt al umorului unilateral, in ideea in care rad de altii dar se supara extrem cand vine vorba de ceva personal.

Fecioara este prea serioasa pentru a glumi. Considera acelasi lucru despre orice tip de gluma desi face haz de necaz. Nu se va plange de ceva insa nici nu va schita un zambet cat vine vorba de glume.

Leul in schimb prefera sa rada, sa faca glume chiar pe seama lui insa nu altii sa o faca. Este prea mandru de sine si cu prea multa stima de sine pentru ca cineva sa ii faca glume. De regula se asigura ca si primeste atentia cuvenita din asta si tocmai de aceea starneste o glumita.

Capricornul este la extreme. Acesta poate fi foarte sobru si poate sta zile intregi fara sa zambeasca insa in egala masura poate sa starneasca foarte multe zambete cand face o gluma. Nu este constant in fluxul sau de spirit al glumelor daca se poate spune astfel.

Pestii au sitm al umorului insa sunt usor exagerati in asta. Pot deveni chiar si nesuferiti la un moment dat cand nu stiu sa isi puna o oarecare frana in ceea ce fac si ceea ce zic. De asemenea, nu prefera sa se rada despre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *