Cu un simplu si rapid click ti se promite marea cu sarea, un partener pe masura asteptarilor. Cu aspecte de care sa tina cont ambele parti desigur, ca si atunci cand alegi un articol vestimentar site-urile de dating sunt la mare cautare. Succesul lor? Uratenia celor care isi incearca norocul. Vei spune ca este de la sine inteles ca o persoana frumoasa sa fie curtata si sa nu aiba nevoie de un site de dating. Si totusi sunt multe alte aspecte care se iau in calcul.

Conform unui studiu se arata ca persoanele obisnuite au mai multe sanse sa isi intalneasca partenerul decat cele care arata bine, sunt cochete si mereu ingrijite, cu un mare accent pe aspectul fizic. De vina ar fi faptul ca persoanele in cautare de partener se simt intimidate de cei care arata bine. Pana la urma este vorba de pretentii insa si de ceea ce poti oferi in schimb. Nu poti pretinde o iubita cu scoala si corp de manechin cand tu ai burta si riduri, cand inteligenta ta este sub medie. Pur si simplu nu e de nasul tau.

Paradoxal cei care arata bine sunt considerati mai putin atractivi. Dar sa punem la socoteala si nivelul de educatie si ce baza are fiecare persoana din acest punct de vedere. Ai nevoie de siguranta de sine, de incredere in ceea ce esti si de faptul ca nu ai nevoie de un intermediar pentru a lega o prietenie. Desigur, este mai usor sa vorbesti liber si fara constrangeri din spatele unui calculator. Dar efectul de face to face este totul. Mai mult decat atat, o astfel de metoda de a gasi un partener este total impersonala, o lume in care poti fi cine doresti, cu o alta identitate decat cea reala, de unde si marea goana dupa postari de fotografii prelucrate, doar doar te va zari cineva. De fapt atractivitatea nu consta in asta.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *