motorola scout 5000
motorola scout 5000

Motorola Scout 5000 se doreste a fi o varianta de smartphone pentru caini insa. Ceva unic si poate chiar si de folos pentru stapanii de animale. Se prezinta sub forma unui colier de tip zgarda pe care de altfel orice caine o poarta. Dar, daca pana acum tinea de grija ca zgarda sa fie pentru anti purici acum se va dovedi a fi una practica in a se comunica cu patrupedul.

Partea cea mai buna tine de faptul ca o astfel de zgarda nu se poate roade sau strica in stilul clasic in care orice caine ar putea sa distruga un dispozitiv. Materialul sau este protector pentru ca zgarda cu pricina sa nu fie stricata de saliva cainelui spre exemplu deci este si rezistenta la apa. Nu se zgaraie, nu se crapa, nu se roade.

Conectat prin WiFi si Bluetooth aceasta zgarda de tip smartphone este o varianta extraordinara pentru ca un stapan de animal sa poata monitoriza starea respectivului animal. Spr exemplu il localizeaza si ii arata stapanului ce face cainele in acele momente. Ii monitorizeaza si starea de sanatate si in plus poate chiar sa se vorbeasca cu el. Se stie ca un caine are si el capacitatea sa de a intelege astfel ca are reactii cand vine vorba de a auzi vocea stapanului.

Nu este prima data cand Motorola se preocupa de caini si de modul in care stapanii pot avea grija de animale necuvantatoare. Exista spre exemplu o camera web ce include si un microfon pentru a se urmari care sunt miscarile unui caine in lipsa stapanului.

Important daca este vorba de caine de talie mica sau mare? Nu pentru ca exista o varianta ce se adapteaza la fiecare situatie in parte. Fie caine mare sau mic Motorola Scout are variante.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *