Franta a dat startul unui program inteligent care sa ii ajute pe cei ce se gasesc in patima fumatului. De natura sa tina cont de indicii de sanatate a acestor persoane Smokio este o tigara electronica de generatie noua. Daca la prima vedere pare a fi o simpla tigara electronica in esenta ei se doreste a fi mai complexa. Si asa si este.

Smokio aduce ca o noutate fata de celelalte tigari electronice un sezor in interiorul sau. Scopul acestuia este acela de a face o analiza a lichidului din interiorul tigarii si de a raporta totul pe telefon, tableta dupa caz, informatii transmise prin bluetooth. Dar nu se opreste aici caci pentru o analiza ca la carte se necesita si un scurt interviu. Practic introduci date despre tine printre care raspunzand la intrebari de genul cate tigari fumezi, ce tip de efort depui in fiecare zi sau chiar despre greutate.

Dupa o intreaba serie de aspecte care sa determine ce si cum despre tine Smokio devine un indice nu numai al sanatatii insa si un indice cand vine vorba de anii ce ii mai ai de trait. Mai ales cand la mijloc se afla si viciul pacatos care sa iti scurteze din viata la propriu este de inteles ca nu mai exista aceleasi sanse de a trai mult si bine.

Smokio este inventia de viitor care ar putea sa  impresioneze iubitorii de gadget-uri si in egala masura sa ii faca mai responsabili cu propria sanatate. Pana la urma sa nu uitam ca fiecare tigara in plus inseamna poate un minut in minus ca sansa la viata si cu fiecare tigara in minus iti cresti posibilitatea de a fi un om mai sanatos.

O alta forma de tine evidenta cand vine vorba de fumat, Smokio ar avea sanse sa devina o unealta anti-fumat.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *