Probabil orice persoana are in familie o ruda mai batrana. La o anumita varsta bunicul sau bunica raman singuri. Sau de ce nu parintii? De aceea este important sa te gandesti la cea mai buna solutie pentru ei. Probabil multi si-ar dori sa isi tina parintii sau bunicii la ei acasa, dar este cam greu. Fie din lipsa spatiului, fie din cauza timpului sau a locului de munca nu iti permiti sa ai grija de ei asa cum trebuie. Cea mai buna solutie este sa apelezi la Unterstützung der Altenpflege.

Batranii se confrunta cu o gramada de probleme de sanatate la varsta lor, de aceea au nevoie de ingrijire speciala. Nevoile persoanelor in varsta sunt variate. In cadrul Unterstützung der Altenpflege ei pot fi ingrijiti foarte bine de catre un asistent social.

Cu siguranta ei pot avea grija de batranii nostri deoarece sunt specializati si cunosc foarte bine nevoile lor.Tot mai multe familii se afla in dificultate iar agentii sociali nu fac decat sa le vina in ajutor. Asistentul social ofera sprijin persoanei in rezolvarea problemelor de ordin financiar, social, emotional.

Batranii au nevoie si ei de cineva cu care sa vorbeasca, sa i se destainuiasca iar cea mai buna solutie este sa apelam la  Unterstützung der Altenpflege. Decizia angajarii unui asistent social trebuie luata in familie. Este important sa stiti care sunt nevoile batranei/ batranului pentru a angaja asistentul social perfect care sa se ocupe de aceste responsabilitati.

Incercati sa gasiti o persoana sensibila. rabdatoare pentru ca batranii sunt mai dificili de obicei. Este indicat ca asistentul social sa aiba anumite calitati. Nu oricine se poate ocupa de batrani. Mai ales daca cunoasteti foarte bine batranul in cauza, probabil stiti cum este si ce de ce fel de persoana are nevoie. Conteaza sa ii placa si lui, nu ii puteti impune o anumita persoana daca el nu o agreeaza.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *