stailer

 

Datorită faptului că suntem o generație lipsită de răbdare, nu ne place să ne complicăm viețile și uneori mergem pe principiul ce face omul cu mâna lui e sfânt, și am reușit astfel să devenim mai eficienți. Time is money, deci nimeni nu are timp de pierdut într-o zi în care ai atâtea de făcut. Așadar, din dorința aceasta constantă de a fi mai organizați, de a rezolva cât mai multe lucruri într-o zi, ne-am adaptat constant tehnologiei și am reușit să o folosim în interesul nostru. Acum avem aplicații felurite prin care plătim facturi sau comandăm lucruri, nu mai stăm la cozi kilometrice ca pe vremea lui Ceaușescu.

Iar acum vremurile s-au schimbat și pe piața de hair & beauty, odată cu crearea platformei Stailer, ce este disponibilă și în formă de aplicație atât pe App Store, cât și pe Magazin Play.

Renunță complet la sunatul către saloane

Știm cu toții cât de exasperant este când nu-ți răspunde salonul fiindcă nimeni nu aude din cauza gălăgiei uscătoarelor, muzicii și vorbăriei. Mai știm și cât de frustrant e când suni la vreo 10 opțiuni, dar nu găsești loc liber când vrei tu nicăieri. Ca să nu mai vorbim despre faptul că odată ce ai găsit un loc, cel mai probabil ai de așteptat câteva zile până ai parte de transformarea dorită. Iar dacă mai ai și anxietate socială, dar totuși îți place să te aranjezi, conversațiile telefonice sunt tortură pentru tine, dar n-ai de ales.

Toate aceste probleme și multe altele s-au rezolvat de când a apărut Stailer. Tot ce trebuie tu să faci este să intri pe pagina stailer.ro, aplici câteva filtre de căutare, iar într-o secundă platforma îți afișează saloanele disponibile să te primească la data și ora dorite de tine. Setezi locația din care ești, genul feminin sau masculin, serviciul dorit și când vrei programarea. Apoi tu alegi din listă salonul care-ți place, poți compara prețurile dacă ai un buget în care vrei să te încadrezi, poți citi recenziile reale ale altor utilizatori Stailer, poți să-ți faci chiar și o părere despre tehnica de lucru din pozele cu alte lucrări realizate în salon. Totul este transparent ca tu să iei decizia ideală pentru tine. Și în plus, totul este complet gratuit și fără nici o condiție. Informeaza-te si de aici.

Scapi de panică atunci când ai o urgență

Se mai întâmplă să fii invitat peste noapte la un eveniment important și evident tu n-ai nici o programare făcută. Știi și tu că ce îți faci tu acasă nu se compară cu ce magie face un stilist. Deci chiar și în toiul nopții te poți programa la un salon fără să deranjezi pe nimeni. Nu mai trebuie să aștepți să se deschidă salonul ca să poți suna să întrebi de loc. Și cu Stailer ai toate șansele să găsești locuri chiar și azi.

Nici nu e musai să îți faci cont ca să poți face programări, însă contul este mai avantajos și gratuit, deci de ce să nu profiți și tu? Dacă vrei să afli mai multe despre ce  beneficii are pentru tine, accesează stailer.ro sau scrie la support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *