stailer

De multe ori, chiar nu ai niciun chef să te pensezi, să te epilezi sau să îți faci rutina de skincare, chiar dacă te pricepi. Totuși, simți nevoia de a face o îmbunătățire aspectului tău și te decizi că mai degrabă apelezi la un salon să se ocupe ei de tine, în timp ce tu lenevești și te relaxezi.

Practic împuști doi iepuri deodată. Totuși, nu mereu ai norocul să găsești aceste servicii fix în ziua curentă când simți că ai cea mai mare nevoie. Dar, dacă intri pe Stailer, acest lucru se poate schimba, cu doar câteva click-uri și doar câteva minute din timpul tău prețios.

Iată ce beneficii ai utilizând Stailer

Această platformă online de programări la salon este o inovație pentru domeniul hair&beauty. Tehnologia ne-a acaparat lumea, iar noi ne-am adaptat constant în jurul ei, utilizând-o pentru a ne face viața mai ușoară. Chiar și împătimiții rezolvării lucrurilor în mod tradițional au înțeles că nu fac decât să își piardă timpul. Numai bătrânii ce se mai duc personal la sediu să plătească o factură ca să se convingă ei că e plătită.

Acum, conversațiile telefonice pentru a rezerva un loc pe scaunul unui salon e de domeniul trecutului. Stailer te ajută să îți faci programări online la stilistul preferat simplu, rapid și gratuit! Și având în vedere că trăim într-o societate depresivă și plină de anxietate, introvertiții cel puțin caută orice modalitate de a evitare a conversațiilor inutile. Deci cu Stailer îți faci și programări când vrei tu, dar nici nu mai trebuie să vorbești la telefon, ceea ce e un win-win situation pentru tine.

Stailer activează în Iași, Cluj Napoca, Oradea, Timișoara și București, însă având în vedere viteza cu care ne mișcăm, sigur își va întinde aripile și va zbura și spre alte mari orașe. Platforma este user friendly, ușor de deslușit de către oricine, fie că ești femeie sau bărbat. Vezi detalii aici.

Stailer e necomplicat ca un bărbat, dar plin de surprize ca o femeie

Ca să deslușești o femeie ai nevoie de hărți, busole, un strop de nebunie și totul trebuie presărat cu puțin curaj. Însă pe Stailer tot ce trebuie să faci este să selectezi data și ora, locația ta, serviciul dorit și genul tău. Cu un simplu search primești lista cu saloanele disponibile să te primească, chiar și în aceeași zi.

Deși e ușor de folosit, totuși Stailer te surprinde de fiecare dată. Nu ai nevoie de un cont client aici pentru a-ți face câte programări dorești, însă acesta vine cu mai multe beneficii. Acesta te ajuta să vizualizezi pe unde ai mai fost, ca să revii la acel stilist care ți-a pus capacul și ți-a plăcut enorm cum te-a tratat.

Îți poți seta chiar și remindere ale programărilor viitoare, pentru că uneori uiți să îți bei și cafeaua. Nu-i nimic, căci toată lumea e super ocupată și grăbită constant să le rezolve pe toate la timp. Însă amintește-ți să mai pui și frână vieții tale, pentru a te răsfăța din când în când și a uita de grijile acumulate.

Intră și tu pe www.stailer.ro să-ți programezi chiar astăzi un moment de relaxare. Pentru informații suplimentare despre platformă, scrie la support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *