De la varste fragede baietii isi doresc muchi, sa arate bine si sa de-a bine pe langa fete. Aspectul fizic conteaza fara doar si poate iar pana la a apela la steroizi este un pas scurt. Este un drum facil fata de munca asidua la sala de forta si cand timpul consideri ca te preseaza iata ca metoda cu steroizii este la indemana.  Este o decizie de ordin personal insa se merita sa descoperi partile mai putin placute caci primul risc este sa devii dependent.

Ce sunt de fapt steroizii? Compusi care vor accelera cresterea de masa musculara in mod artificial. Minim de efort insa maxim de risc pentru sanatatea ta. Si in primul rand este vorba de dependenta pe care ti-o provoaca si de faptul ca pe cat de atractiv pe atat de rau este pentru tine. Sunt cazuri celebre de persoane care din exagerarea consumului au devenit  imagine explodata.

Te gandesti ca o simpla utilizare sa-ti dea un avant la inceput nu ar strica. Insa nu stii cum va reactiona organsimul tau cand vine vorba de efectele adverse. Se poate sa resimti din prima dureri la nivel de ficat mai alea in cazul in care esti sensibil.  Este un risc pe care totusi multi si-l asuma,  poate din curiozitate dar mai ales din dorinta de a avea muschi proeminenti, de a arata ca un mic zeu.

Efectele nedorite, suparatoare si care vizeaza direct sanatatea sunt legate de impotenta, chelire, calvitie si dereglari hormonale. Afecteaza ficatul si nu numai insa pentru barbati conteaza in prima faza sa fie cu mult mai masculini. Caci acest lucru aduce increderea in sine, in imagine, de unde si o altfel de abordare in societate, de prezenta agreabila. Gusturile nu se discuta insa  uneori nu este vorba doar de cel din fata ta ci de ceea ce spune.

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *