Fiecare dintre noi ajunge la un moment dat in punctul in care si-ar dori sa scape de lucrurile vechi insa avand in vedere investitia facuta sa iasa in pierdere totala. Americanii au o buna strategie cand vine vorba de o astfel de situatie caci organizeaza acea vanzare in propria curte cu lucrurile de care nu se mai folosesc. Insa un lant de magazine a preluat ideea de a face troc cu haine pentru a spori oarecum puterea de cumparare.

Cu voci care spun ca este doar o forma de a-si „spala” imaginea caci recent a fost implicat intr-un scandal cu privire la conditiile de munca pentru confectionarea articolelor de imbracaminte pana la urma nici nu mai conteaza atat timp cat totul este de o strategie bine pusa la punct si de un rezultat asteptat.

Intr-un mod mai concret se doreste ca cei care vor sa obtina un discount pentru cumpararea de haine sa vina cu acele articole de imbracaminte de care nu se mai folosesc. Si nu este numai o idee buna si practica de a recicla ci si o cauza nobila pentru ca vor fi donatii asa cum reprezentantii brandului sustin.

Cat de eficient va fi totul? Cu siguranta va fi un set de reguli in acest caz caci nu poti veni cu resurse nelimitate. Conditiile de pastrare a respectivelor articole de imbracaminte isi vor spune cuvantul de asemenea si totul este limitat cel putin pe zi. Cu alte cuvinte nu poti sa faci un schimb atat de mare incat sa iti cumperi alte haine, noi, fara sa platesti ceva. Cu toate acestea cu siguranta ca vor fi doritori sa participe la o astfel de sesiune de shopping. Pana la urma sansele de  a recastiga o parte din bani nu prea sunt ori a astepta si a le depozita incurca mai mult decat facilul situatiei de a le schimba.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *