Ma numar printre multii studenti care sunt cazati la camin. Multi ma intreaba de ce am facut aceasta alegere? Am facut aceasta alegere pentru ca imi place sa socializez, imi place sa locuiesc alaturi de alte persoane si cred ca as innebuni daca as fi nevoita sa stau chiar si pentru o zi singura. Pentru ca asa sunt eu, sunt o persoana careia ii place sa vorbeasca, ii place sa isi impartaseasca ideile cu cei din jur si ii place sa aiba pe cineva alaturi atat in momente  bune, cat si in cele rele.

Zilele trecute stateam si ma gandeam ca totusi ar fi aiurea sa locuiesti intr-un camin care sa nu-ti ofere confortul de care ai nevoie, care sa iti ofere o baie undeva uitata pe un hol. Si chiar sunt studenti care sunt nevoiti sa traiasca asa. Sunt nevoiti sa isi tina mancarea pe geam pentru ca nu au frigider in camin si sunt nevoiti sa faca baie undeva pe un hol, intr-o baie fara gresie si faianta stand mereu cu gandul ca cineva te-ar putea urmari de dupa perdea cum faci dusul zilnic. Trist… Pana zilele trecute nu ma gandeam la toate astea pentru ca ma gandeam ca toata lumea e la fel de norocoasa ca mine, dar din pacate, nu e … Sunt studenti care traiesc in conditii mai putin bune, ca sa nu zic oribile.

Cine ar fi crezut ca exista unui frigider sau a unei bai ar putea schimba atat de mult existenta unei persoane? Cine ar fi crezut ca absenta unui frigider ar insemna sa fii nevoit sa te gandesti la mult mai multe lucruri in plus? Sa te gandesti unde iti tii mancarea. Ce anume ai putea sa iti cumperi ca sa tina mai mult? Sper totusi ca in timp lucrurile se vor rezolva, iar alti studenti vor fi si ei norocosi ca mine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *