incredere
incredere

In cine ne incredem? Poate ca in cei care ne promit lucruri, cei care trec prin anumite etape care ne demonstreaza ca sunt oameni de baza. In orice caz, la fel ca si respectul se pare ca increderea se castiga in timp. Cu toate acestea se pare ca inca de la prima vedere putem sti in ce masura avem sau nu sanse ca o persoana sa ne fie de incredere sau nu.

Cercetarile in acest caz arata ca trasaturile unui om sunt cele definitorii pentru modul in care percepem ceea ce inseamna increderea umana. Asadar, trebuie sa existe anumite trasaturi care indica speranta sau sanse de a clasa un om intr-o anume categorie. Poate ca va suna ciudat insa cei care au sprancenele usor arcuite, nu exagerat insa ca si cand ar fi un V intors sunt deja percepute ca persoane de incredere. La aspectul acestor parti din chip se adauga si linia buzelor. Asta inseamna ca colturile gurii usor ridicate si ele sunt deja un atu pentru cei care au sanse sa iti intre la inima.

Nu este o regula a vietii ca numai aceste persoane sa fie vazute ca fiind apte de incredere. Desigur ca tipologia umana surprinde in adevaratul sens al cuvantului insa se pare ca sansele sunt mai mari sa crezi un om definit de asa linii decat orice alta persoana. Mai cu seama pentru ca studiul in cauza s-a axat si pe un caz concret, cel al sefului care anunta taieri de salarii pentru ca situatia era de asa natura cat sa aiba nevoie de reduceri la buget. In cazul celui care prezenta acele caracteristici de mare importanta se pare ca impactul vestilor nu a fost atat de mare.

La polul opus se afla cei care au liniile gurii si a sprancenelor lasate, cei care parca au imaginea unui om trist.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *