In ultimul timp, auzim din ce in ce mai multe despre termenul de „sufletul pereche”, acei oameni care ne completeaza intr-un fel sau altul, care „sunt facuti pentru noi”- si noi pentru ei- si pe care, posibil, i-am cunoscut intr-o alta viata. Acum, daca am putea gasi ACEA persoana, pe care sa o simtim pana in maduva oaselor si care ne aduce pace si liniste in suflete, dar si dragoste si grija, ar fi cel mai important lucru care ni s-ar putea intampla.

De la media pana la cele mai romantice filme, suntem indoctrinati de mici ca, intr-un final, ne vom gasi sufletul pereche si vom avea un sfarsit fericit impreuna. Cu toate acestea, povestile de dragoste pot ramane un mit frumos, deoarece nimeni nu vorbeste de rata divorturilor din lume. Deci, se poate sa exista si un suflet pereche „rau”? Nu neaparat. Elizabeth Gilbert, autoarea „Eat, Pray, Love” ne spune ca oamenii cred ca un suflet pereche este o potrivire perfecta, iar acest lucru il cautam cu totii. Insa, sufletul pereche adevarat este o oglinda, o persoana care iti deschide calea spre tot ceea ce te tine pe tine inapoi, si ceea care iti schimba viata.

Sufletul pereche este persoana cea mai importanta pe care o vei intalni, pentru ca iti darama toate visele si te trezeste la realitate. Dar sa traiesti cu un suflet pereche toata viata? Nu cred. Sufletele pereche apar in viata noastra doar pentru a ne face pe noi sa ne descoperim, dupa care pleaca.

Insa, inafara de acest lucru, oamenii pot intalni si parteneri de viata. Dupa ce am trecut peste cautarile psihlogice ale vietii, putem spune ca avem destule informatii incat sa ne cautam pe cineva care sa se afle intr-un loc similar cu noi. Abia atunci putem pune baza unei relatii, indiferent de cat de prezent sau absent este romantismul. In final, tot ceea ce vom descoperi este ca totul se petrece cu un motiv. Este nevoie de maturitate pentru ca oamenii sa inteleaga ca emotii ca vina, regretul sau furia, stau la baza formarii unei relatii si intelegerea cu partenerul de viata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *