Plantele de casa sunt cele mai frumoase si naturale decoruri de folosit pentru locuinta ta. In ziua de azi poti vedea o gramada de flori la ghiveci in orice casa ai merge. Pentru unele persoane, a creste plante este un hobby si acestea tind sa adauge specii si mai frumoase si mai rare caselor in care locuiesc.

Cu siguranta, exista o gramada de plante de  casa ce au nevoie de o atentie sporita. Asadar, daca esti o persoana ocupata, mai bine ai alege urmatoarele plante care sunt destul de simplu de mentinut in viata, altfel altele vor muri din cauza lipsei de grija.

Peace Lily

Aceasta planta este una dintre cele mai minunate si se intalneste destul de des in casele oamenilor. In primul rand, face si o floare alba si delicata pe care o poti admira in fiecare zi. Mai mult de atat, aceasta planta de casa este benefica pentru sanatatea ta odata ce poate neutraliza monoxidul de carbon si formaldehid ce se regasesc in aer.

Asigura-te doar ca vei amplasa aceasta planta intr-un loc in care razele de soare nu pot ajunge direct, ori altfel frunzele acesteia se vor ingalbeni. Nu trebuie sa uzi acest tip de crin prea des, fa-o doar atunci cand frunzele sunt lasate la pamant.

Aloe Vera

Aloe Vera este o planta de casa ce are o gramada de proprietati benefice. Poate ca aceasta planta nu este foarte frumoasa, insa beneficiile sale sunt evidente. Pe de o parte, este benefica pentru trupul tau, in special cand vine vorba despre arsuri si rani externe.

Pe de alta parte, Aloe Vera este cunoscuta pentru faptul ca improspateaza aerul din casa. Asadar, este un lucru rezonabil a vrea sa tii un ghiveci cu Aloe Vera in bucatarie pentru a putea rupe un lastar atunci cand te-ai ars si pentru a-l folosi pentru vindecarea ta. Iti va racori pielea intr-o clipita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *