sutienul-cu-senzorisutienul-cu-senzori

Hilar sau nu se pare ca barbatii nu sunt prea mari ai sutienelor. Fie ca le place „natural”, fie ca intalnesc probleme cand vine vorba de a-l desface tine de o maniera in care le strica buna dispozitie in acele momente cheie, intime. Dar asta ar putea tine de trecut si daca este si un test cu atat mai bine.

La ce se refera asta? Nimic mai simplu, un sutien de generatie moderna creat de japonezi dupa ideea hainelor inteligente. Sutienul in cauza se axeaza pe senzori si se conecteaza la bluetooth, la telefonul inteligent. Cu ajutorul unei aplicatii se pare ca barbatii vor putea desface sutienul iubitelor si mai mult decat atat le vor putea testa in acelasi timp. Asta pentru ca sutienul se desface doar daca persoana in cauza este indragostita.

Ideea japonezilor tine de senzorii pe care acest sutien ii include, cei capabili sa „inregistreze” starea purtatoarei. Cand suntem indragostiti in organism are loc o explozie daca se poate spune asa de substanta numita catecolamina. In functie de asta si de nivelul ritmului cardiac- se stie ca emotiile sunt mai puternice in astfel de momente, ca a fi indragostit inseamna sa iti salte inima de fericire- senzorii din sutien inregistreaza astfel de parametri si transmite prin intermediul aplicatiei instalate toate datele. In mod normal cand vorbim de dragoste in adevarata putere a cuvantului se pare ca sutienul ar trebui sa se desfaca fara probleme.

Un test pentru barbati, o reusita complexa pentru creatori. Japonezii au apelat si la ajutor din partea sexologilor pentru a intelege mai bine conceptul de dragoste si pentru a face in asa fel incat tehnologia sa se combine cu nevoia umana, cu sentimentele si impactul lor in viata. Una peste alta acest proiect doar in faza de prototip la aceasta ora mai are ceva etape de parcurs pana cand sa poate aparea pe piata cu posibile vanzari pentru publicul larg.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *