talente

Exista multi cantareti care mai joaca si in filme si cateodata le iese, dar exists pe de cealalta parte si actori care canta si le iese foarte bine. Cazuri asemenea exista in randul tinerilor actori, dar si in cazul celor mai batrani dintre acestia. Uite cateva exemple despre cat de talentate pot sa fie unele persoane pe care le consideram cu adevarat artisti deosebiti.

Zooey Deschanel

Deseori, rolurile pe care le primeste in filme actrita Zooey Deschanel ii demonstreaza talentele actoricesti, dar si pe cele muzicale, de cele mai multe ori. Fie ca este vorba despre a canta cu vocea sau despre a canta la un anumit instrument, aceasta se pricepe foarte bine si piesele chiar sunt compuse de ea. Aceasta este apropiata de mzuica si in viata reala.

Nu numai ca compune cantece si le si canta, aceasta se mai pricepe si la chitara si pian. Este deosebita, ca sa nu mai punem la socoteala ca este si foarte frumoasa. In timpul Seriilor Campionatului Ligii Nationale dintre San Francisco Giants si Philadelphia Phillies in 2010, Deschanel a cantat God bless America pe marea arena.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson a dat o data o auditie pentru o prezentare pe scena a Sunetului Muzicii. Chiar daca nu a fost acceptata, experienta a facut-o sa se gandeasca mai mult la a-si imbunatati calitatile muzicale. Lucrand la asta dea lungul timpului, a devenit atat de buna incat si-a lansat propriul album in anul 2008. S-a numit Anywhere I Lay My Head.

Milla Jovovich

Aceasta femeie chiar este multitalentata, de vreme ce este model, actrita si mai stie sa si cante. Aceasta a fost implicata in muzica timp de ani buni. Albumul ei din 1994, Divine Comedy a fost un hit de mare renume. Milla a cantat de asemenea in propria trupa in anii ’90, care se numea Plastic Has Memory. Dupa o pauza, aceaasta a inregistrat un cantec numit Electric Sky in luna mai in 2013.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *