Va intrebati poate ce ne rezerva 2013 in materie de telefoane mobile? Ei bine, potrivit unor zvonuri de care va mai ziceam, Samsung Electronics, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, isi va lansa mult asteptatul Samsung Galaxy S4.
Totodata,  Amazon si Microsoft au realizat deja comenzi catre producatorii de componente, pentru lansarea unor smartphone-uri din gama medie, planuite a fi comercializate la mijlocul acestui an.
In ceea ce priveste zvonurile despre lansarea celor de la Microsoft, acestea spun ca viitorul telefon va purta numele de Surface si va functiona cu Windows 8.1 (sau Apollo Plus).
Potrivit ultimelor zvonuri, nici cea mai valoroasa companie de tehnologie din lume nu sta degeaba si are deja in pregatire iPhone 5S, care ar putea fi lansat cat de curand.
Totodata, au existat foarte multe zvonuri in ceea ce priveste lansarea unui smartphone sub brandul Facebook. Potrivit unora dintre aceste informatii, Facebook ar colabora cu HTC pentru lansarea unui smartphone.

Producatorul HTC a mai lasat telefoane cu profil Facebook, cum sunt HTC Salsa si HTC ChaCha, de anul trecut. Potrivit Bloomberg, cele doua companii ar putea lansa un smartphone la mijlocul acestui an, iar Facebook ar lucra la un sistemul de operare special creat pentru acest telefon.

Deci vesti bune. Si anul acesta vor fi lansate telefoane mobile care mai de care mai interesante si special gandite pentru voi. Vor fi gandite astfel incat sa indeplineasca cele mai mari dorinte ale voastre si sa fie cat mai utile. Prin urmare, nul 2013 se anunta unul plin de surprize si sa speram ca aceste zvonuri se vor adeveri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *