Ce se mai aude in materie de tehnologie sau noi lansari? Ce se mai aude in materie de telefoane care sa le aiba pe toate? Ei bine, tin sa va spun ca producatorul chinez la Huawei pregateste lansarea unui smartphone performant ce va avea Windows Phone 8. Frumos, nu? Sa poti sa ai un telefo cu window 8 chiar e tare.

Compania chineza anunta lansarea acestuia pe data de 24 februarie 2013, in preziua lansarii targului de tehnologie Mobile World Congress (MWC) 2013. Acest targ va avea loc intre  data de 25 si 28 februarie la Barcelona.

Era de asteptat ca producatorul chinez sa anunte Ascend W3, cel mai performant smartphone Huawei cu Windows Phone 8. Noul model se zvoneste ca ar avea un ecran de 4,5 inch cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, o camera de 8 megapixeli, un procesor dual-core Krait si o memorie RAM de 1 GB.

Evenimentul in sine va avea loc pe data 24 februarie 2013, repectiv sambata, la Casa Llotja de Mar in Barcelona, Spania. Noile modele vor fi expuse la standul  Huaweidin cadrul targului de tehnologie MWC 2013.

Asa ca, impatimitii dupa telefoane ar trebui sa dea o fuga rapida pana la Barcelona. Iar daca vi se pare ca Barcelona e departe, sa stiti ca se merita sa faceti eforturi pentru pasiunea voastra. Daca pasiunea voastra sunt telefoanele sau noile lansari eu zic ca se merita. Luati-va o pauza de la tot, si trageti o fuga pana in Barcelona, pentru ca, pana la urma e vorba doar de un weekend, si nicidecum de ceva mai mult. In loc sa petreceti ziua Indragostitilor, faceti-va propriul cadou si nu ratati acest eveniment. Pentru ca eu una consider ca e mai important pentru voi. Pasiunea voastra e cea care conteaza si pentru care se merita sa faceti eforturi. Si nu uitati: meritati asta. Pentru ca ati muncit si meritati o vacanta. Daca va hotarati sa plecati totusi, va urez doar distractie placuta!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *