the longest weekthe longest week

Filmul in regia lui Peter Glanz, ce aduna actori precum Olivia Wilde, Jason Bateman, Jenny Slate si Billy Crudup „The Longest Week” aduce o poveste pe alocuri romatica si hilara. Este partial o drama, partial un film romantic de dragoste. Tipic pana la un punct, nu uita sa aduca si acel happy end doar ca intr-un alt stil decat ceea ce intuiesti la un moment dat.

Actiunea filmului „The Longest Week” se concentreaza pe personajul numit Conrad Valmont, cel care in jurul varstei de 40 de ani deja, este un intretinut in imperiul parintilor. Traieste pe banii lor si desi cocheteaza cu scrisul continua sa traiasca in negare ca un blocaj la etapa de a descoperi. Insa concret nu face nimic. Asta pana intr-o zi cand viata sa luxoasa inseamna sa piarda totul.

Parintii divorteaza asa ca se vede fara sustinere financiara caci parintii nu mai sunt dispusi sa plateasca pentru el. Cu sau fara voia lor ii dau o lectie de viata. Doar ca nu are sa dureze mult. Si totusi, o merita. Nu va spune ce i se intampla asa sa ca merge la prietenul sau pentru a locui, Dylan. Povestea se complica cand intalneste in metrou o frumusete rara de femeie, culmea, cea pe care Dylan incearca sa o cucereasca. Este vorba de Beatrice, cea care de altfel vine ca o cearta intre doi prieteni.

Pe ascuns iese cu Beatrice, ajunge sa se certe cu Dylan insa totul se intampla pe repede inainte si in mai putin de o saptamana se cearta. Ca o forma ciudata in subconstient cei doi stiu ca nu mai au sanse sa revina la ce a fost. Asa cum si titlul filmului spune cu numele sau sugestiv are sa devina doar cea mai lunga saptamana caci in cele din urma totul se rezolva. Ajunge scriitor si nu in cele din urma matur.

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *