Multi din cei care fumeaza vor sa se lase de fumat, sau daca nu multi, stiu sigur ca macar o parte. Eu una, sunt nefumatoare si ma bucur din plin de asta. Chiar nu vreau sa imi stric sanatatea pentru ca e foarte importanta. Si multi dintre noi nu ne dam seama de acest lucru decat pana in momentul in care incepi sa ai probleme, probleme de sanatate fireste. Abia cand incepi sa ai probleme incepi sa pretuiesti tot ceea ce aveai inainte si nu bagai in seama. Daca voi n-ati avut probleme, sper nici sa nu aveti, iar pentru cei dintre voi care fumati, va rog macar incercati. Incercati sa va lasati de fumat pentru ca se poate.

Am gasit si o metoda simpla prin care treptat puteti sa va lasati de fumat: tigara electronica. Una din cele mai comune forme de dependenta este fumatul si se refera la dependenta de o substanta chimica, numita nicotina.  Fumatul  reprezinta insa si un act social, foarte multe persoane fiind dependente de simplul act al aprinderii tigarii. Iar pentru aceste persoane, tigara electronica reprezinta viitorul fumatului.

Tigara electronica este un dispozitiv folosit de fumatori pentru a inlocui tigarile conventionale cu tutun. Aceste dispozitive reprezinta in acelasi timp si o modalitate mai sanatoasa de a fuma. Producatorii acestor tigari spuneau chiar ca tigara electronica ii ajuta pe fumatori sa mai reduca dependenta de tutun. Cu ajutorul acestei tigari, fumatorul inhaleaza vaporii de nicotina, care este produsa de glicerina vegetala. Solutia de nicotina este vaporizata atunci cand senzorii din tigara electronica detecteaza aerul de la mustiuc. Mai mult, aromele pe care fumatorul le simte sunt aproape identice cu cele de la tigara conventionala.

Iar beneficiile normal ca nu intarzie sa apara. Atunci cand fumatorul foloseste aceasta tigara electronica, inhaleaza doar nicotina, fara restul de substante nocive, printre care si gudronul care se gasesc in tigara obisnuita. Totodata, tigara electronica nu produce fum, iar persoanele care intra in contact cu vaporii de nicotina nu sunt expusi riscurilor fumatului pasiv. In acelasi timp, tigara electronica este ideala pentru persoanele care vor sa renunte la fumat. Pentru ei exista tigari electronice cu nivel mai scazut de nicotina si chiar dispozitive fara aceasta substanta, perecte pentru perioada in care organismul deja nu mai are nevoie de nicotina.

Asa ca, spor la reuntatul la fumat. E simplu si e nevoie doar de vointa. Sunt sigura!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *