royalcert.ro

Concurenta acerba ce caracterizeaza orice segment al pietei la momentul actual determina organizatiile sa caute si sa implementeze strategii care sa le ofere un avantaj competitional. Mediul actual implica uneori chiar obligativitatea in ceea ce priveste certificarea ISO, existand ramuri diferite si grupe de standarde care reglementeaza aspecte diverse ale unei entitati economice. In acest scop organisme de certificare ISO specializate precum Royalcert.ro propun solutiile cele mai eficiente pentru alinierea cu standardele si cerintele de nivel international.

Exista astfel tipuri diferite de certificare ISO. Oferta Royalcert include astfel acel tip de certificare ISO 27001, care are ca scop securitatea si gestionarea riscurilor aferente sigurantei si confidentialitatii datelor detinute de o organizatie. Orientate in special spre sectorul IT, fara a tine cont de informatiile pe suport de hartie, astfel de standarde sustin ideea conform careia securitatea informatiilor detinute devine o parte integranta a oricarui business.

Un alt tip de certificare ISO vizeaza managementul calitatii. Astfel, abilitatea unei entitati economice de a furniza produse care sa indeplineasca exigentele clientilor este reglementata de o certificare ISO 9001. Angajamentul organizatiei pentru realizarea de produse si servicii de calitate care sa multumeasca cerintele clientilor este astfel dovedita.

Daca certificare ISO 27001 inseamna garantarea securitatii datelor, o certificare ISO 14001 oferita de aceiasi specialisti Royalcert garanteaza conformitatea cu politicile de mediu, un sistem de management de mediu bine inchegat.

Tot in materie de securitate, de aceasta data a angajatilor la locul de munca, vine in ajutor tipul de certificare OHSAS 18001. Aceasta certificare arata interesul organizatiei pentru minimizarea oricaror riscuri ce pot sa ameninte activitatea angajatilor la locul de munca, vizand strategiile de management al sanatatii si securitatii ocupationale.

Lista tipurilor de certificare ISO ar putea continua cu cele orientate catre managementul sigurantei produselor alimentare. O certificare ISO 22000 asigura astfel focalizarea organizatiei asupra potentialelor riscuri ce pot afecta siguranta alimentelor prin masuri de control si evaluare bine reglementate.

Indiferent de care tip de certificare ISO ar fi vorba, importanta obtinerii acesteia nu poate fi contestata: se obtine astfel o garantie a proceselor de management de orice tip, orientate catre securitate, calitate, mediu si nu numai. Avantajul fata de concurenti devine unul notabil, iar organisme specializate precum Royalcert, care ofera astfel de certificari, devin tot mai cautate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *