A avea o masina blindata poate reprezenta un adevarat moft pentru unii si o necesitate pentru altii. Se intampla de foarte multe ori sa nu realizam cat de mult suntem expusi pericolului in fiecare zi.

Daca esti unul din oamenii care au facut milioane si milioane de dolari, ai crescut pana in partea de sus a elitei sociale si ai facut tot ce ti-a stat in putinta pentru a ramane acolo, crezi ca nu ai avea niciun dusman?

Exista o lume plina de pericole, unde criminalii, infractorii sau alti asasini planuiesc meticulos urmatoarea tinta. Daca esti un om cu o influenta uimitoare, strazile se pot transforma in adevarate scene de lupta. Insa, exista o solutie la acest tip de problema, si la un pret corect. Nu exista nimic mai sigur pe strazi sau pe autostrazi decat o masina blindata care sa ofere protectie pentru oamenii cu influenta. In aceeasi masura, oamenii ar crede ca piesele acestor masini sunt foarte scumpe, desi nu este deloc asa, mai ales in momentul in care cautati piese auto de calitate. Iata care sunt cele mai impresionate automobile blindate, avand un nivel de siguranta extrem de ridicat.

Automobile blindate

Kombat T98- 1,5 milioane de dolari. Dartz, un producator din Rusia, a dezvaluit modelul in valoare de 1.5 milioane de dolari, astfel ca devine cea mai scumpa masina blindata din lume. Cu toate acestea, oamenii ar putea gasi masina sub numele de Prombron, iar interiorul sau este extrem de luxos. Potrivit site-ului oficial al producatorilor, T98 este extrem de popular in randul figurilor politice din Rusia dar si din Europa. Cu toate acesteaa, siguranta „trebuie” insotita de lux, astfel ca interiorul masinii este realizat din diamante incrustate si aur pe bordul masinii sau pe geamuri.

Cadillac One “The Beast” la acelasi pret ca si T98, si este singura masina utilizata in transportul Presedintelui Statelor Unite. La acest pret, Bestia vine cu un rezervor de combustibil blindat, imbracat intr-o spuma ignifuga, un sistem de stingere a incendiilor si masti de aprovizionare cu oxigen separate. De asemenea, exista si arme separate in portbagajul masinii. Bineinteles, Bestia are propriul sistem de comunicare criptat, in cazul in care Presedintele este prins si are nevoie de ajutor de la lumea exterioara.

Mercedes-Benz G63 AMG- 1 milion de dolari- Se spune ca acest model este cea mai bine blindata limuzina din lume. Produsa de catre INKAS, Modelul G63 AMG are mai multe imbunatatiri, atat in interior cat si in exterior, reusind sa duca siguranta la un alt nivel. Interior din piele, lumini personalizate, sticla antiglont si camerele de supraveghere sunt numai cateva lucruri care descriu G63 AMG, intreaga masina fiind complet blindata si are abilitatea de a rezista la explozii puternice.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *