Un subiect tabu. A fost si va mai dainui astfel caci ne ferim sa vorbim despre intimati dar tocmai asta face ca multe relatii sa nu functioneze. Asta spun specialistii care mentioneaza ca in ceea ce ii priveste pe barbati sunt 3 secrete de care se tine cont. Sa fie sau nu adevarat cu siguranta ca un plus in viata intima aduce satisfactie. La propriu.

  1. Lumina stinsa si totul pe ascuns sub patura. De fapt ar trebui sa uitam de aceasta „practica”. O experienta desavarsita inseamna un complex de la vizual la olfactiv si tactil. Cu alte cuvinte se tine cont de faptul ca lumina stinsa devine un inamic cand nu se poate distinge silueta si ceea ce incita. In plus o femeie este cu atat mai apreciata cu cat are incredere in fortele proprii, in ceea ce este indiferent de cum arata. Si nitel indrazneala nu strica caci ce se intampla in dormitor ramane in dormitor.
  2. Complimente. Si nu numai in ceea ce  priveste partea feminina. Barbatii pozeaza in duri si stapani pe ei insa la cea mai mica gluma despre „jucarie” ajung sa se ofenseze. Complimenteaza-l, arata-i ca este special si ceea ce face face bine. De fapt este si un mic schimb de roluri cand doamnele se asteapta sa fie imbratisate de vorbe. Este si cazul lor desi poate parea greu de crezut. Insa si cu un singur cuvant poti sa il inciti mai mult decat crezi.
  3. Se spune ca o activitate prielnica de dimineata este idealul. Nu la fel spun si doamnele cand se trezesc nu la fel de bine ci cu dungi pe fata si cascand. Dar poti sa schimbi totul intr-o poveste. Nu mult dupa ce atipeste actioneaza ca si cand ar fi visul sau si realitatea ta, ca si cand este surpriza pe care o merita.

Cateva trucuri care merita incercate. Ce ai de pierdut?

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *